Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Αληθινές Ιστορίες..[Μέρος Δεύτερο]

Τον ενθουσιασμό εκείνης της βραδιάς διαδέχτηκε αρχικά η αγωνία και στην συνέχεια η απογοήτευση.Τα μόνα στοιχεία που ήξερε η Μαρία για εκείνον ήταν τα εξης...Μιχάλης,2ο ,ιατρική!!Είχε σκεφτεί κάθε τρόπο για να μπορέσει να τον ξαναδεί..έστειλε μήνυμα στην athensvoicε στο Σε Είδα,αποτέλεσμα όμως δεν είχαμε!Περιμέναμε ώρες έξω απ΄την ιατρική μη τυχόν και τον πετύχουμε,αλλά δεν τον είδαμε ποτέ!Κι εκεί ήταν που η Μαρία άρχισε να πιστεύει οτι ο Μιχάλης δεν υπήρχε..οτι ίσως τον ονειρέυτηκε!Οτι ίσως είχε παραισθήσεις απο το ποτό κι οτι έπλασε με την φαντασία της τον ΤΕΛΕΙΟ άντρα.Εδώ όμως που τα λέμε δεν ήταν και τόσο τέλειος.Κι αναφέρομαι σ'εκείνο το μεγάλο ΓΙΑΤΙ το οποίο έβγαινε απ΄το στόμα της Μαρίας ανα πεντάλεπτο''ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ??"Πολλοί θα βιαστούν να πουν πως ναι..απλά δε σε γουστάρει!Το θέμα είναι πως η φίλη μου ισχυρίζεται πως την φλέρταρε..κι όσο τρελή κι αν την λες,αυτό δε γίνεται να το φαντάστηκε..οπότε εδώ έχουμε δύο περιπτώσεις!!Η πρώτη είναι πως ο Μιχάλης δεν σκέφτηκε να ζητήσει τον αριθμό της ή πως το ξέχασε και ψάχνει κι αύτος απέγνωσμενα να την βρει!Η δεύτερη όμως περίπτωση είναι λίγο πιο απλή και πιο ρεαλιστική θα έλεγα..έχει άλλη,είναι δεσμευμένος,σε σχέση πώς το λένε?''ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΛΑ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ??''με ρωτούσε η Μαρία και ευχόταν να της πω πως έχει δίκιο..είχε όμως??
*συνεχίζεται

15 σχόλια:

  1. loipon paidia pliroforia ek twn esw. o typas exei gomena. i tatiana m eipe pws i8ele na grapsei gia to trito proswpo se mia sxesi kai egw ts eipa na to paei laou laou. ama 8elete na ma8ete ki alla rwthste.. twra pia den exume diafimistiko break, to paizoume olo seri..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gianni ai xasou!!!!!!!k etsi pliroforiaka o tipos dn exei gkomena!!einai gay!!!!!ikanopii8ikes tora??????????:@@@@@@@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gianni auto pou ekanes itan polu antiepaggelmatiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tatiana grapse to part 3 to koino adimonei, egw den exw kapoio 8ema na grapsw, isws grapsw gia tis apergies twn mmm alla meta tn tetarti!opote douleue!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή