Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Αληθινές Ιστορίες..[το τέλος]

Ο χαρακτηρισμός που θα μπορούσα να δώσω στην ιστορία Μαρίας-Μιχάλη θα ήταν "σχέση μερικής απασχόλησης" όσο γελοίο κι αν ακούγεται αυτό...Πως πας σε μια εταιρία και σου λένε ότι εμείς σε χρειαζόμαστε μόνο 4ώρες την ημέρα,τις υπόλοιπες έχουμε τους άλλους υπαλλήλους μας και καλύπτουν τις ανάγκες μας.Ε κάπως έτσι γινόταν κι εδώ!Ο Μιχάλης έπερνε την Μαρία τηλέφωνο το πολύ μια φορά την μέρα και στην καλύτερη περίπτωση της έλεγε να βρεθούνε.Είχανε πάει,ωστοσό,σε κάθε παρακμιακή καφετέρια που υπάρχει στο λεκανοπέδιο αττικής,μη τυχόν και τους πάρει κανένα μάτι κι έχουμε άλλα!!Το καλύτερο όμως σε όλη την ιστορία ήταν πως δε συζητούσαν ποτέ για το φλέγον θέμα της σχέσης του Μιχάλη!Η Μαρία μάλιστα ντρεπόταν(!) να τον ρωτήσει πότε έχει σκοπό να χωρίσει..Πιστεύω πως είχε συμπαθήσει την κοπέλα του(την βασική εννοώ)!Αφού κάθε φορά που την ρωτούσα γι'αυτό το θέμα έπερνε ένα ύφος συμπόνιας και έλεγε"Ρεεε...είναι κρίμα!Δεν πρέπει να πληγωθεί η καημένη"Τώρα ποιά ακριβώς ήταν η καημένη της υπόθεσης αφήνω να το κρίνετε εσείς!!Έλα όμως που ο θεός αγαπάει τον κλέφτη,αγαπάει και τον νοικοκύρη..(βέβαια στην προκειμένη περίπτωση μάλλον ο κλέφτης ήταν η Μαρία)!'Ετυχε λοιπόν μια μέρα στην σχολή να συναντήσω μια παλιά μου φίλη την Ι. πού είχα να την δω απο το δημοτικό.Αποφασίζουμε λοιπόν να πάμε για καφέ μιας και είχαμε τόσα χρόνια να τα πούμε.Καθώς μιλάγαμε έτυχε να μου πει για την κολλητή της η οποία ζούσε την ιδανική σχέση εδώ και μερικά χρόνια.ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ??ΠΟΣΟ??ναι καλά κατάλαβες..η κολλητή της φίλης μου της Ι. ήταν η κοπέλα του Μιχάλη.Εννοείται πως δεν της είπα τίποτα..έτρεξα όμως στο σπίτι της Μαρίας και της τα είπα όλα..ότι δηλαδή ο Μιχάλης με την κοπέλα του έκαναν σχέδια για το μέλλον και πως δεν σκόπευαν σε καμμία περίπτωση να χωρίσουν άμεσα!Η Μαρία σοκαρίστηκε αλλά καμμιά φορά καλύτερα να ξυπνάς απότομα παρά να κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου..Ο Μιχάλης φυσικά προσπάθησε να την μεταπείσει με τρομέρα ψέματα..Η Μαρία απο την πλευρά της δεν ήθελε να ακούσει καν το όνομα του!!Είχε αποφασίσει επίσης να μην μοιραστεί ποτέ ξανά ταξί με άγνωστο......

8 σχόλια:

  1. bravo apofasistikotita h maria. BRAVO. alles kanun TOSO keroo na to katalavoun. TEAM MARIA.
    perase kala oso perase k meta katalave pos dn paei pu9ena k apoxorise KIRIA apo mia sxesi san k auti. vlakas mixalis. afou itan toso kala me tin kopela tou ti epsaxne allou????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. epsaxne alou gia ton aplo logo tou oti h8ele na dei an pernouse akoma h bogia t... test andrismou 8a to elega!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. test malakias 8a t elega ego:P nai ok i8ele na epivaineo8ei!!i ermi i maria ti eftaige???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. duskoleuomai na dialeksw pio einai kalutero, oi super giagiades 1 & 2 i auto..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. safestata kai h maria dn eftaige... apla ekeinos thn doulepse kanonika kai ekeinh ton pisteve... 8a eprepe na mhn anextei apo thn arxh na einai to 3o proswpo se auth th sxesh... ekei einai p eftai3e!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. arxika dn i3ere oti itan t 3o prosopo!!sigoura ftaiei pou emeine otan t ema8e...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. malista....tixainei na kserw ta paidia...ta exete pareksigisei ligo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή