Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

10 Λόγοι Χωρισμού Για Γέλια (θες πολύ να τους πεις, αλλά με τίποτα να τους ακούσεις..)

Θα σας παρουσιάσω τους 10 πιο γελοίους λόγους που μπορείς να πείς ή να ακούσεις αν θες να χωρίσεις χωρίς να πεις την αλήθεια. Η πιθανότητα λιποθυμίας ή βίαιων αντιδράσεων είναι μεγάλη.

1."Μωρό μου δεν είμαι καλά τον τελευταίο καιρό, θα το έχεις καταλάβει βέβαια..άλλα έχω πολλά προβλήματα και δε θέλω να σε ζαλίζω με τα δικά μου. Άσε που τα τα ψυχολογικά μου δεν είναι στα πολύ καλά τους. Δεν έχει να κάνει με εσένα προς θεού απλά δεν είμαι καλά. Μάλλον περνάω μια φάση. Οπότε για το καλό και τον δυό μας νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να χωρίζουμε."

2."Αγάπη μου τι είναι αυτό που μου έφερες?? Καλά με δουλεύεις τώρα?? Εγώ σου ζήτησα βότκα με πορτοκάλι, όχι βότκα με λεμόνι. Πραγματικά δε με προσέχεις ποτέ όταν μιλάω, δε με υπολογίζεις και δεν με καταλαβαίνεις. Δε πάει άλλο..Χωρίζουμε! Α, και μη περιμένεις να πληρώσω γι΄αυτό το ποτό που δεν πίνεται!"

3."Έχω να σου πω κάτι πολύ σημαντικό, οι γονείς μου χρεοκόπησαν και θα μεταναστεύσουμε στην Γερμανία. Εκεί θα δουλεύουμε όλοι μαζί, νύχτα μέρα στη φάμπρικα. Κι επειδή εκεί που θα μένουμε δεν θα έχει τηλέφωνο, πόσο μάλλον ίντερνετ η επικοινωνία μας θα είναι αδύνατη οπότε νομίζω πως πρέπει να χωρίσουμε μιάς και η πτήση μου φεύγει σε 2 ώρες. Θα μου λείψεις πάντως!"

4."Μωρό μου έτσι όπως σε βλέπω που είσαι τόσο καλός/η και τόσο τέλειος/α σε όλα ξέρεις τι μου έρχεται στο μυαλό? Πως δε πρέπει να χαραμίζεσαι με έναν άνθρωπο σα κι εμένα. Νομίζω πως απλά δε σου αξίζω, είμαι λίγη/ος για σένα και σίγουρα σου αξίζει κάτι καλύτερο. Μπορείς να βρεις σίγουρα κάποιον στα μέτρα σου και να μη χαραμίζεσαι μαζί μου."

5."Κάτι ήθελα να σου πω εσένα, αλλά τί??Αααα θυμήθηκα είμαι λεσβία/gay. Οπότε όπως καταλαβαίνεις δε μπορούμε πιά να είμαστε ζευγάρι. Το ανακάλυψα πρόσφατα και με βοήθησες κι εσύ σ΄αυτό. Και θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων. Μπορούμε να μείνουμε φίλοι αν το θες κι εσύ για να πηγαίνουμε μαζί και για ψώνια!!"

6."Ελα μωρό μου, συγνώμη που άργησα μισή ώρα στο ραντεβού μας αλλά πρέπει να σου αποκαλύψω μια κρυφή πτυχή της ζωής μου. Είμαι μυστικός πράκτορας κι αυτή την στιγμή ταξιδεύω προς Ρωσία για μιά αποστολή. Όσο περισσότερο μιλάς μαζί μου οι εχθροί μου μπορεί να εντοπίσουν που βρίσκεσαι και να έρθουν να σε πιάσουν. Αγαπούλα μου δε θέλω να βάλεις την ζωούλα σου σε κίνδυνο για μένα. Γι΄αυτό καλύτερα να χωρίσουμε τώρα. Θα σε πάρω τηλέφωνο όταν επιστρέψω στην Ελλάδα σε 2-3-4-5 χρόνια!! Α, και μη σου ξεφύγει κουβέντα σε κανέναν."

7."Μωρό μου δε θέλω να σε χάσω ποτέ απ΄την ζωή μου. Σ' αγαπάω τοοοοσο. Θέλω να είμαστε για πάντα μαζί. Αλλά όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι αδύνατο γιατί όλες οι σχέσεις κάποτε τελειώνουν. Εγώ όμως δε θέλω να σε χάσω ποτέ απ΄την ζωή μου. Το σκέφτηκα πολύ και βρήκα την λύση, θα μείνουμε φίλοι κι έτσι δε θα χρειαστεί να χωρίζουμε ποτέ Τέλειο??"

8."Αγάπη μου θυμάσαι που σου λεγα πως ο/η πρώην μου ήταν υπερβολικά γκρινιάρης/α και με ζήλευε παθολογικά?? Εσύ δεν είσαι έτσι και στην αρχή μ΄άρεσε αυτό, που δε τσακωνόμασταν συχνά και η σχέση μας ήταν ήρεμη. Αλλά αυτή η ηρεμία κατάντησε βαρετή κι αν δεν υπάρχει και λίγο ένταση δεν πολυλέει. Γι΄αυτό αποφάσισα να τα ξαναβρώ με τον/την πρώην μου. Αλλά μπορούμε να μείνουμε φίλοι γιατί σε συμπαθώ πολύ."

9."Όπως έχεις καταλάβει η δουλειά μου αποσπά πολύ χρόνο από την ζωή μου και βρισκόμαστε πολύ σπάνια και είμαι πάντα πολύ κουρασμένος. Καλό θα ήταν να σταματήσουμε τώρα που είναι νωρίς, μιας και η καριέρα μου ως ντελιβεράς έχει πάρει τα πάνω της και πρέπει να κοιτάξω την καριέρα μου όπως καταλαβαίνεις."

10."Κουρεύτηκες?? Ναι, το βλέπω. Τι? Περιμένεις να σου πω και 'με γειά'? Βασικά καλύτερα να σου πω σκέτο 'γειά'! Δε νομίζω πως μπορώ να σε κυκλοφορήσω πουθενά έτσι όπως έγινες, οπότε καλύτερα να χωρίσουμε. Κι αν επανέλθουν κάποια στιγμή τα μαλλιά σου το ξανασυζητάμε!"

54 σχόλια:

  1. χαχαχα φάση έχει το άρθρο! Αν κάποιος ακούσει κάτι από αυτά ..υπάρχει πρόβλημα :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν έχουν ακουστεί αυτες οι ατάκες νομίζεις?:P:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ma sigura eidika auti me t kourema kai auti me t mustiko praktora epanelimena...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χμ..αυτη με τον μυστικό πράκτορα μου αρέσει..δίνεις ιδέες πάντως δε μπορώ να πω :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν χρησιμοποιήσετε πάντως τους παραπάνω τρόπους για να χωρίσετε δε θα είμαι υπεύθυνη για την αντίδραση του συντρόφου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχα! το 6 είναι κορυφή!! μπράβο πολύ ωραίο το αρθράκι! σε αντίθεση με κάποιον άλλον που έχει να γράψει καλό άρθρο από πέρυσι..(τον Γιάννη εννοώ φυσικά) :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ νικολή αλλά αυτό είναι το αρθράκι μου και μιλάμε για μένα κι όχι για τα τον Γιαννάκη!Ασε που μ΄αυτά που λες θα σβήσει το σχόλιο σου όταν το δει:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mprabo sou tatiana gia ti fantasia pou katexeis! alla poso geloio ar8ro einai auto...(me ti kali ennoia) poios ta leei auta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχα Άλεξ γνωρίζεις οτι σ΄αυτό το φιλευλεύθερο μπλογκ μπορείς να λες την γνώμη σου όποτε θες!!Επίσης πιστεύω ότι αυτές οι ατάκες έχουν ακουστεί, δε μπορεί κάποιος θα της έχει πει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. poios einai o alex?? esi niko balto papoi ekei pou ksereis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. tatiana prepei na xeis ta xalia sou gia na milas se enan xazo sto akiro.. pragmatika stenaxoriemai gia sena...
    niko o alex einai o fantastikos filos tis tatianas! kai oxi papoi... papoy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΝΝΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΝΝΗ ΣΒΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. giannh svhse ta sxolia me CAPS..xalane thn aisthitiki tou fileleutherou blog....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. giannh, an epaizes k su tapes sto dhmotiko MH svhseis auta ta comments! pragmatika einai krima!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. GoB ta koitaksa twra re. to xw ki egw auto telika! mono omws oxi diplo. opote dwsto allou.. thanks pantos! eisai alithinos filos :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ti douleia exei o giannis na sbinei ta comments sto post tis tatianas?
    tipota re afou eisai o kaliteros mou filos gi auto se skeftika proto.. ama 8es kapoia alli pes mou... file!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. nai re su!ok! a na sou pw. thes na rtheis to savvato spiti mou na ekselliksoume kana pokemon? phra thn kainourgia kaseta e!! kala milame, tzamath!! rwta th mama sou an safhnei kai pes mou re!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ti rotisa kai me afise na er8o kai na katso kai mexri tis 10! 8a fero ki ego to diko mou na kanoume kamia monomaxia! kala e 8a poro8oume file!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ok filara!! mh ksexaseis to kalwdio gia tis antallages e! gt to diko mou to xw ksexasei sto giannh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ok re file eutuxos pou mou to eipes.. re exeis filo to gianni? autos milaei sta koritsia! na deis otan megalisei 8a paizei bolei! ego ki esi 8a ginoume oi kaliteroi ekpaiteutes tou kosmou file!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    Giannh! ama svhseis auta ta comments egw diagrafomai ws anagnwsths!!

    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ntaxei paidia, koitaksa ta comments, uparxoun kapoia p dn m aresoun, opws auto tou nikou(ksereis pio lew diproswpo ka8arma), alla meta i suzitisi egine endiaferon kai apofasisa na mn sbisw tpt....
    dn 8elw apo katw giouxou kai tetoia auta einai gia allou(twra ama 8elete na me apo8ewsete eleu8era...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. bravo gianni!!apedei3es akomi mia fora oti eimaste fileleu8eroi k dimokratikoi an8rwpoi panw ap ola:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χαχαχαχα! Πολύ καλό! Είχα πει κάποτε κάποια από τα παραπάνω μαζεμένα! Πέρα από το χιουμοριστικό ύφος της Τατιάνας, κάποια σοβαρά τα βρίσκω εξαιρετικότατες λυσεις!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θέλω να μου πεις αντιδράσεις όταν τους τα είπες αυτά:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. giati mono 10 .. uparxei kai 11os logos pou mporeis na xwriseis .. ena aplo baretheika ti grinia sou arki .. gia na sunexiseis me tin epomenei pisteuw ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή