Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

10.000 views...

Λοιπόν συγκινητικές στιγμές πρόκειται να επακολουθήσουν, γι αυτό πάρτε χαρτομάντιλα, πιάστε αγκαλιά τα αρκουδάκια σας, και γενικώς προετοιμαστείτε για πολύ συναισθηματικό κείμενο.
Όπως καταλάβατε πρόκειται να εξιστορηθώ το πως ξεκίνησε αυτό το blog και πως από τα 1 views έφτασε αισίως σήμερα τα ξημερώματα τα 10.000.
Ήταν λοιπόν ένα από εκείνα τα κρύα βράδια του χειμώνα, που αν θυμάμαι καλά μόλις είχα γυρίσει από την προπόνηση και βαριόμουνα και χάζευα το διαδίκτυο, το προηγούμενο πρωί στο πανεπιστήμιο είχα γνωρίσει ένα παιδί και μου είχε πει να μπω να δω το blog του άμα θέλω. Επίσης είχα δει ένα επεισόδιο του d.House στο οποίο μιλούσε για τα blog και έτσι μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω ένα.
Δεν έφτιαξα το blog για να αποκτήσω και καλά κάποιο βήμα, ούτε και για να το παίξω ανερχόμενος δημοσιογράφος και έτσι. Το έφτιαξα γιατί ήθελα να κάνω τίποτα παραγωγικό όταν βαριέμαι, όσο περίεργο και αν σας ακούγεται..
Το blog φτιάχτηκε καθαρά για να υπάρχει κάτι να περνάω την ώρα, ωστόσο είδα πως τα views ανέβαιναν με αρκετά γοργούς ρυθμούς, πράγμα το οποίο με έκανε να ασχολούμαι αρκετά και να περνάω αρκετές ώρες μου στο blog (ξέρω Νίκο και Άλεξ  πως εσείς πατούσατε τα refresh αλλά αφήστε με να χαίρομαι), κάτι το οποίο με ανάγκασε να ζητήσω τη βοήθεια 2 φίλων μου, του Νίκου και της Τατιάνας, γιατί δεν προλάβαινα να ανεβάζω άρθρα όσο συχνά ήθελα και ήθελα να ανανεώνεται το blog.
Βέβαια μετά από λίγο καιρό (μία μέρα δηλαδή) ο Νίκος εγκατέλειψε και έτσι μείναμε εγώ με την Τατιάνα.
Τώρα δεν θέλω να αρχίσω να λέω πόσο τέλειο και καλά έγινε το blog ή πόσο τέλεια συνεργαζόμασταν με την Τατιάνα, απλώς θα πω ότι μας πήρε πάρα πολύ καιρό να καταλάβουμε πως λειτουργεί το όλο σύστημα με τα Blog και το πως θα γράφουμε και τι, μετά που ήρθε και η Ειρήνη ήταν πιο εύκολο καθώς η δουλειά ουσιαστικά είχε στρώσει, είχαμε βρει ρε παιδί μου τη θεματογραφία του blog
Ξέρω πως το blog δεν είναι από τα πιο σοβαρά που θα συναντήσετε ή από αυτά που έχουν φοβερά άρθρα και τέτοια. Απλώς είναι ένα blog το οποίο πέρα του ότι ανανεώνεται και έχει διαρκώς καινούργια θέματα (διαφήμιση το ξέρω αλλά τι να κάνω?)  το οποίο είναι γαμάτο.
Πως να το κάνουμε κυρία μου, έτσι είναι.
Όχι ψέμματα δεν γαμάει, απλώς όποιον γνωρίζουμε τον ψήνουμε να μπει στο blog( όχι βέβαια εγώ, αλλά οι γυναίκες του blog, ξέρετε :P)
Τέλος ένα ευχαριστώ σε όσους το έχετε δει και σας άρεσε το blog, βέβαια δεν μπορώ να μην κάνω ειδική αναφορά στο Νίκο και στον Gob , οι οποίοι ασχολούνται πολύ με αυτό, και ειδικά ο Νίκος ο οποίος έχει διαμορφώσει το background του blog( οπότε σε όποιον δεν αρέσει να ξέρει ποιον να βρίζει)
Τέρμα λοιπόν τα δάκρυα και τα δακρύβρεχτα κείμενα, τώρα που περάσαμε τα 10.000 views θα βρούμε και τίποτα άλλα ενδιαφέροντα να ανανεωθεί το blog, δεσμεύονται!
Θα τα ξαναπούμε με παρόμοιο κείμενο στα 100.000 views, άμα τα φτάσουμε ποτέ...





1 σχόλιο: