Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

10+1 τρόποι για να αποτύχεις στο πρώτο ραντεβού..

Ας υποθέσουμε πως για κάποιους λόγους είσαι αναγκασμένος/η να παρευρεθείς σ' ένα ραντεβού. Εσύ όμως θες να είναι το πρώτο και το τελευταίο, θα σου πω αμέσως λοιπόν πως θα τα καταφέρεις... Αν ωστόσο θες να συνεχίσεις να βγαίνετε θα σου πρότεινα να αποφύγεις οπωσδήποτε τα παρακάτω!!

1. Να μιλάς ΣΥΝΕΧΕΙΑ, αρχικά για τον εαυτό σου και για τα ηρωικά κατορθώματα σου τόσο στο σχολείο, όσο στην σχολή και στον αθλητισμό αλλά και για τα παιδικά σου χρόνια, τις καταπληκτικές ικανότητες της μαμάς σου στην μαγειρική και άλλες τέτοιες βαρετές λεπτομέρειες της ζωής σου. Ένα άλλο μεγάλο φάουλ θα ήταν να αρχίσεις να εξιστορείς σκηνικά από προηγούμενες σχέσεις σου και να κράζεις τον/την πρώην σου λέγοντας πόσο άσχημα σου φέρθηκε και άλλα τέτοια, ξέρεις εσύ! Κάτι άλλο που θα μπορούσε επίσης να εξοργίσει τον/την παρτενέρ σου θα ήταν να χτυπάει το τηλέφωνο σου κάθε πέντε λεπτά είτε από κλήση, είτε από μήνυμα.. Και το σπαστικότερο να απαντάς κανονικά και να αδιαφορείς για τον άλλον που βρίσκεται απέναντι σου και σε κοιτάει με βλέμμα απορίας!

2. Ως γνωστόν, ο ΧΩΡΟΣ που θα πας για το ραντεβού σου είναι το Α και το Ω για την πορεία και την εξέλιξη της μεταξύ σας ιστορίας. Εσύ λοιπόν θα προτείνεις ένα τέλειο μέρος που πας συχνά και σου αρέσει πολύ. Δε νομίζω να σου χαλάσει το χατίρι! Αυτό το μέρος δεν είναι άλλο από το σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου, με τα δύο τραπεζάκια πάνω στο πεζοδρόμιο και την υπέροχη τσίκνα. Τι πιο ρομαντικό από τον ήχο και το καυσαέριο των αμαξιών που περνάνε δίπλα απ' τα πόδια σας?? Περιττό να πώ πως το τζατζίκι και τα έξτρα κρεμμύδια στο σουβλάκι σου είναι υποχρεωτικά!! Άλλοι εναλλακτικοί χώροι είναι το καφενείο, για να παίξετε και καμιά δηλωτή ή κάποιο κλάμπ, στο οποίο δε θα μπορείτε να ανταλλάξετε κουβέντα, δυστυχώς, και εσύ θα βρεις την ευκαιρία να ξενοκοιτάξεις και να φλερτάρεις και με άλλους/ες!

3. Για σίγουρη επιτυχία πριν το ραντεβού σου κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες παραδοσιακής-βρωμερής σκορδαλιάς. Μπορείς επίσης να μασάς την τσίχλα σου σπαστικά, σαν την κατσίκα και παράλληλα να κάνεις φούσκες. Tην τσίχλα θα στην συνιστούσα, γιατί ναι μεν δε θέλουμε να βγούμε δεύτερο ραντεβού, αλλά μην λιποθυμήσει κι ο άνθρωπος, δεν μας φταίει σε τίποτα. Άσε που ο συνδυασμός σκόρδου-τσίχλας κάνει θαύματα!! Κάτι ακραίο που θα μπορούσες επίσης να κάνεις είναι να ρευτείς δημόσια, κι ελπίζω μόνο να μη θρηνήσουμε θύματα.

4. Να τον/την αποκαλείς συνεχώς με λάθος ονόματα. Στην αρχή θα του/της φανεί αστείο, στην συνέχεια όμως και καθώς εσύ θα συνεχίζεις δε νομίζω να αρέσει και πολυ..Φρόντισε, αν θέλεις, το όνομα αυτό να είναι το όνομα κάποιου/ας πρώην σου, ακόμα καλύτερα!

5. Βάλε φόντο στο κινητό σου εσένα να φιλιέσαι ή να είσαι αγκαλιά με κάποιον/α και φρόντισε να το δει. Αν σε ρωτήσει πες απλά πως είναι ο/η πρώην σου και έχεις αμελήσει να το αλλάξεις ή δεν έχεις άλλες φωτογραφίες να βάλεις.

6. Για κορίτσια: Φίλες μου, τώρα που είναι άνοιξη δε μπορούμε να προβλέψουμε τις αλλαγές του καιρού. Μια κάνει κρύο, μια ζέστη. Επομένως, δε φταις εσύ που ξέχασες να αποτριχώσεις την μασχάλη σου και επειδή κάνει ζέστη φοράς την ολοκαίνουργια κοντομάνικη μπλούζα σου. Και δε φταις επίσης που θέλησες να τεντωθείς ξεχνώντας εντελώς την αξύριστη μασχάλη σου. Φρόντισε όμως αυτό το θέαμα να το δει μόνο ο ανεπιθύμητος παρτενέρ σου κι όχι όλο το υπόλοιπο μαγαζί!!

7.Για αγόρια: Επειδή σε κόβω να βαριέσαι να κάνεις τα παραπάνω προτείνω κάτι απλό.. Ενώ η νύχτα έχει κυλήσει καλά, αποφασίζετε να φύγετε και ζητάτε τον λογαριασμό. Εκείνη τη στιγμή ανακαλύπτεις έντρομος πως εντελώς τυχαία ξέχασες το πορτοφόλι σου. Φυσικά δεσμεύεσαι πως τα χρήματα θα τα δώσεις στην κοπέλα την επόμενη φορά που θα βρεθείτε γιατί ως παραδοσιακός άντρας επιμένεις να κεράσεις!!

8. Για κορίτσια: Να αρχίσεις να μιλάς ακατάπαυστα για το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής σου..τον ΓΑΜΟ φυσικά!! Να λες πόσο πολύ θα ΄θελες να κάνεις οικογένεια, πως έχεις φανταστεί το νυφικό σου, την δεξίωση του γάμου και πως τον θεωρείς ιδανικό γαμπρό. Μπορείς, επίσης, να του πεις ότι τον αγαπάς, κι ας τον ξέρεις τόσο λίγο, είναι σα να τον ξέρεις μια ζωή και άλλα τέτοια!

9. Ενώ λοιπόν έχετε βγει για ποτό ο/η παρτενέρ σου παραγγέλνει κάτι με αλκοόλ. Εσύ αντιθέτως επιλέγεις ένα χυμό! Όταν σε ρωτάει γιατί δεν πίνεις, μη πεις ότι οδηγείς απόψε!
Πες καλύτερα πως πριν μόλις τρεις μήνες κατάφερες να κόψεις το ποτό και σ΄αυτό σε βοήθησαν φυσικά οι Ανώνυμοι Αλκοολικοί που σε έκαναν να καταλάβεις το πραγματικό νόημα της ζωής! Το ίδιο αποτελεσματικό, ωστόσο, είναι και το ακριβώς αντίθετο.. να μεθύσεις στο πρώτο ραντεβού!!

10. Ένας άλλος λόγος που μπορείς να αποφύγεις το αλκοόλ είναι φυσικά γιατί κάνεις υγιεινή διατροφή και το αλκοόλ, ως γνωστών, παχαίνει πολυ! Ένα έξτρα τιπ για τα αγόρια είναι να γίνουν για λίγο μετροσέξουαλ. Να αρχίσετε, δηλαδή, να μιλάτε για τις μεθόδους αποτρίχωσης που χρησιμοποιείτε, για τις μάσκες και κρέμες σας, για το σολάριουμ, για τις νέες τάσεις της μόδας κλπ.

1o+1. Σεξ στο πρώτο ραντεβού. Οι πιθανότητες να υπάρξει δεύτερο είναι μηδαμινές! Και δεν είναι απαραίτητο να γίνει,απλά και μόνο να ζητηθεί. Ξεκίνα με υπερβολικά κοπλιμέντα και στο τέλος της βραδιάς πρότεινε να συνεχίσετε σπίτι σου για μια νύχτα πάθους. Μιλάμε για τη γνωστή περίπτωση της "λυσσάρας" για τις γυναίκες και του "πεινασμένου" για τους άντρες. Ίδια είναι η κατάληξη και στα δύο φύλα..
Άντε και καλή αποτυχία!!!
Ευχαριστώ την Χριστίνα για την πολύτιμη βοήθεια της!!

12 σχόλια:

  1. ahahahahaha tromero mpravo tatiana oxi mpravo!!! aporro pragmatika poia einai auth h xristina pou vrike autous tous teleious tropous apotuxia enos rantevou!!! mprabovo kai xana mpravo!!!:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mia dn tn 3ereis!vasika egw ts vrika apla m eixe pri3ei na valw s ena ar8ro t onoma ts opote k anagkastika:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pisteuo pos apo ti stigmi pou anaferetai to onoma tis xristinas sto a8ro ginete automata katapliktiko... mprabo tatiana gia to katapliktiko sou ar8ro!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pos o giannis egrapse ena ar8ro na kalosorisei tin eirini.. tora ki esi prepei na kaneis ena idio gia tin xristina, kai na diorganosoume kai ena party pros timin tis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. isxuei!alla dn 8imamai o giannis na egraye ar8ro gia na kalosorisei tn eirini!egw gt na kanw k party??ektos an vazete eseis ta e3oda!e agapitoi anagnwstes???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://eleu8eroidiadiktuwmenoi.blogspot.com/2011/02/blog-post_03.html#comments
    einai to ar8ro pou de 8imasai.. kai to na tis kaneis party einai to ligotero pou mporeis na kaneis gia na tin euxaristiseis gia tin enisxisei tou blog me ti parousia tis, ta apisteta anerxomena ar8ra tis kai tous xiliades neous anagnostes pou 8a trabiksei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή