Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΣΕ ΑΠΑΤΑΕΙ?? Ήρθε η ώρα να το ανακαλύψεις...

"ΚΟΥΡΑΣΗ"
Μήπως τώρα τελευταία είναι πολύ κουρασμένος, με αποτέλεσμα κάθε φορά που του λες να βγείτε (γιατί πλέον αυτός δεν στο προτείνει ποτέ) σου λέει ότι θα πέσει για ύπνο γιατί είναι πτώμα από την κούραση στη δουλειά ή δεν νιώθει πολύ καλά ή είναι άρρωστος??

"Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ"
Και δε φτάνει που "πεθαίνει στην δουλειά" και είναι "πτώμα", δε χάνει με τίποτα την έξοδο με την "παρέα" του. Τις προάλλες μάλιστα σου είπε πως θα πάει να δει μπάλα με τα παιδιά. Το θέμα είναι ότι τις Δευτέρες δεν έχει αγώνες ποδοσφαίρου!!

" Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ"
Ο εκάστοτε σεξομανής σύντροφος σου κάθε φορά που του λες τη λέξη "σεξ" τρέχει στο φαρμακείο για depon, ή απλά σου ξεφουρνίζει δικαιολογίες
του στυλ "Με όλα αυτά που γίνονται στον κόσμο εσύ έχεις όρεξη για σεξ?? Τόση αναισθησία πια?? Μόνο τον εαυτό σου σκέφτεσαι δηλαδή?? Τα παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε?? Ο πόλεμος στην Λιβύη?? Το εργοστάσιο στην Φουκοσίμα?? Και μετά εσύ θες σεξ.."


"ΚΙΝΗΤΟ"Εκτός του ότι όταν βγαίνετε το κινητό του είναι πάντα στην τσέπη του, την τελευταία φορά που κατάφερες να το πιάσεις στα χέρια σου και να το ψάξεις (έλα, παραδέξου το! μεταξύ μας θα μείνουν αυτά..), δεν υπήρχε κανένα μήνυμα και στις κλήσεις υπήρχε μόνο μια εξερχόμενη σ΄έναν Κώστα στις 3 το πρωί. Όλα καλά μέχρι εδώ, το πρόβλημα είναι πως εσύ δεν ξέρεις και δεν έχεις ακούσει ποτέ κανέναν φίλο του αγοριού σου με αυτό το όνομα. Μήπως ο Κώστας είναι Κωνσταντίνα?? Παλιό το κολπάκι...( Ψαξ' το!)


"ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ"Τώρα τελευταία ο καλός σου έχει αρχίσει και γίνεται απίστευτα γλυκός και ρομαντικός. Σου λέει συνέχεια πόσο σ΄αγαπάει, σου κάνει πολύ συχνά δωράκια και σου λέει πως δε θέλει να σε χάσει. Αν αυτά τα έκανε πάντα τότε οκ, αν όμως άρχισε ξαφνικά κάτι δεν πάει καλά. Επίσης, αν έχει αρχίσει να γίνεται ζηλιάρης και ανασφαλής.


"ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ"Την τελευταία φορά που πήγες στο σπίτι του, εκτός ότι το δωμάτιο του ήταν ασυνήθιστα τακτικό και καθαρό, έτυχε να βρεις κάτω απ΄το κρεβάτι του ένα κόκκινο, σέξι εσώρουχο. Όταν τον ρώτησες έξαλλη ποιανής είναι σου απάντησε ήρεμος ότι είναι της μαμάς του και θα της έπεσε καταλάθος όταν συμμάζευε το δωμάτιο του. Αναρωτιέσαι όμως εσύ αν η μαμά του έχει τόσο kinky γούστο στα εσώρουχα και το κυριότερο αν θα χωρούσε να μπει εκεί μέσα.. Αμφιβάλλω..


"ΜΠΑΝΙΟ"
Εντάξει ας το παραδεχτούμε, ο φίλος σου είχε μια μικρή φοβία με το νερό. Ίσως και για λόγους οικολογίας δεν έκανε μπάνιο και κάθε μέρα. Τώρα τελευταία όμως, κάνει ΠΑΝΤΑ μπάνιο πριν βγει με τα φιλαράκια του για να δού
νε μπάλα. Και το χειρότερο?? Φοράει καθαρό σλιπάκι, καινούργιες κάλτσες και λούζεται με κολόνια


"ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ"Όταν ο καλός σου άκουγε για μόδα άλλαζε θέμα, να φανταστώ πως για πρώτη φορά έμαθε τα GUCCI απ΄τον Μαζωνάκη. Τον τελευταίο καιρό το ΑΤΤΙCA έχει γίνει το δεύτερο σπίτι του, διαβάζει στο ίντερνετ για τις νέες τάσεις στην μόδα και αγοράζει τουλάχιστον ένα ζευγάρι παπούτσια την εβδομάδα..Κάτι δεν πάει καλα!!


"ΤΗΛΕΦΩΝΑ"Τον έπιασες τις προάλλες να μιλάει ψιθυριστά στο τηλέφωνο και όταν τον ρώτησες ποιος ήταν σου είπε η μαμά του. Κι όταν του ζήτησες να σου δείξει την κλήση, για φαντάσου, είχε σβηστεί ως δια μαγείας. Ίσως γιατί έχει χαλάσει το κινητό του. Γι΄αυτό άλλωστε κλείνει μόνο του, κι όταν τον παίρνεις σε "περίεργες" ώρες είναι απενεργοποιημένο.


"Η ΞΑΔΕΡΦΗ"Τον είδε η κολλητή σου με μια δίμετρη ξανθιά στο δρόμο. Εκείνος έσπευσε να σ΄ενημερώσει ότι πρόκειται για την ξαδέρφη του, που μόλις ήρθε απο το χωριό και την ξεναγεί στην πόλη.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ..Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?Αγαπητή φίλη αν ταυτίζεσαι με παραπάνω από μια από τις παραπάνω περιπτώσεις, τότε λυπάμαι αλλά μάλλον είναι αυτό που νομίζεις. Αν ρωτήσεις κατάμουτρα τον καλό σου αν σε απατάει τότε το πιθανότερο είναι να σε βγάλει τρελή, παρανοϊκή και φαντασιόπληκτη.Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, ας μην το ξεχνάμε! Υπάρχει βέβαια και μια μικρή πιθανότητα να το παραδεχτεί. Και τότε έχουμε δύο περιπτώσεις: ή να ζητάει γονατιστός τη συγχώρεση σου, ή να σου αποκαλύψει τον έρωτα του για την άλλη (αυτό πόνεσε!) Τι κάνεις τότε αγαπητή μου φίλη?? Όχι, όχι! Μη πέσεις σε κατάθλιψη! Επειδή εμείς στο blog μας φροντίζουμε πάντα τους αναγνώστες μας ( κι ιδιαίτερα τις απατημένες αναγνώστριες μας) μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας, να μας δώσεις τα στοιχεία του και να τον τακτοποιήσουμε εμείς!( Αμέ!παρέχουμε και αυτές τις υπηρεσίες!Ποιος στη χάρη σας!!)

7 σχόλια:

  1. pera apo tn isxuri dosi xioumor nmz pws se genikes grammes to ar8ro einai apoluta realistiko!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ego prosopika pisteuo oti g tous antres isxuoun ta exeis---> an ftiaxnetai upervolika g n paei n dei mpala h na vgei me kati paidia tote uparxei kapoio thema.....! an laveis aprosdokita mhnumata sto kinito sou tou styl s agapao eisai h zoh mou tote kati den paei kala!!! an to kinito tou kathe for apou eiste mazi einai kleisto g n mh sas enoxloun (και καλα) tote kati den paei kala....!!! an arzisei n ginetai paranoika zhliaris fantasou autos ti kanei!!! kai telos pisteuo pos to kolpaki me ton ponokefalo einai diki mas ataka...! g tous antres pisteuo pos isxuei to exo polu agxos teleutaia den eimai kala me th douleia...kai exo kourastei polu...!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PALIOLAMOGIA!!!!!!! :@ :@ :@ GRRRRRRRRRR!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή