Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

"Καλημέρα καινούργια μου αγάπη" ή "Γύρνα πίσω θα πεθάνω"?

Δε σου λείπει τίποτα. Είσαι όμορφη, έξυπνη, με τρομερή αίσθηση του χιούμορ. Το μόνο σου ελάττωμα, αυτό που είχες από μικρή, είναι η έλλειψη γούστου (ευτυχώς μόνο στους άντρες!). Πολλές ομοιοπαθείς σου λένε πως έχετε τον "λαλακομαγνήτη", μια πρωτοπόρα συσκευή που, όπως λέει και το όνομα του έλκει τους λαλάκες. Η επιστήμη, δυστυχώς, δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να εφευρεθεί ο "λαλακοαπωθητής", η αντίστροφη συσκευή που θα έσωζε το γυναικείο είδος, επομένως εξακολουθείς να απολαμβάνεις τα 'οφέλη' της κατάστασης σου.
ΕΚΕΙΝΟΣ...
Πριν 2 χρόνια, λοιπόν, γνώρισες στην σχολή τον Γιωργάκη. Ψηλός, μελαχρινός, αλλά δεν τον έλεγες και κούκλο (έλα μεταξύ μας). Ωστόσο, εσύ όταν τον είδες έπεσες ξερή και σε μαζεύαν με τα κουταλάκια. Έρωτας με την πρώτη ματιά!(κι όμως υπάρχει!). Ούτε εσύ η ίδια δεν ξέρεις τι σε εντυπωσίασε. Ήταν το στυλ, η μαγκιά, ο αέρας του? Το θέμα είναι πως η ζημιά έγινε. Έκανες τα πάντα για να σε προσέξει, κι όταν σου έριχνε εκείνη την χρυσή ματιά, έφτιαχνε όλη η μέρα σου. Δε κατάλαβες ποτέ αν ήσουν εσύ ή αυτός που έκανε την πρώτη κίνηση. Το αποτέλεσμα μετράει, κι αυτό είναι ότι πλέον ήσασταν ζευγάρι. Η απέραντη χαρά σου κράτησε περίπου 3 μήνες. Μετά άρχισαν τα δύσκολα. Δε σου έδινε όση σημασία ήθελες (κοινώς σε έγραφε), το Σάββατο δεν έβγαινε ποτέ μαζί σου,γιατί οι φίλοι του είναι πάνω απ΄όλα, και το κερασάκι στην τούρτα? φλέρταρε μπροστά σου!! Ο έρωτας όμως φίλη μου είναι τυφλός και μάλλον σου άρεσε τόσο πολύ που ακόμα και ο Θεός να κατέβαινε να σου πει πως δεν σου αξίζει δεν θα τον πίστευες! Σ΄έπειθε, βλέπεις, τόσο καλά με τα εκατοντάδες συγνώμη και τα άπειρα καυτά φιλιά μετά από τα γνωστά λάθη του.
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ...
Ετσι πέρασε ένας ηρωικός χρόνος.. Ποιός να το πίστευε? Λογικεύτηκες! Κατάλαβες πως θέλεις παραπάνω πράγματα από την σχέση σου. Και ναι, χώρισες!! Η απόφαση ήταν κοινή και το πόρισμα απλό:"δεν πάει άλλο.." Κάθε τέλος μια νέα αρχή! Εσύ απολαμβάνεις την ελευθερία σου κι έχεις αποφασίσει πως θες να χαρείς αυτήν την περίοδο της ζωής σου.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ...
Φιλενάδα, εδώ τα υπολόγισες χωρίς τον ξενοδόχο. Έχεις παρατηρήσει που όταν θες κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το κατακτήσεις? Όχι?? Λογικό, αφού πάντα γίνεται το αντίθετο. Όταν αποφασίσεις πως δεν θες σχέσεις, δεσμεύσεις κλπ. τότε γνωρίζεις "το κελεπούρι". Εσύ γνώρισες τον Δημήτρη. Κούκλος (στην πραγματικότητα, κι όχι στην φαντασία σου όπως με τον Γιωργάκη) και πολύ καλό παιδί. Όταν έβλεπες τον Δημήτρη έλεγες πως ήταν "πολύ καλός για να είναι αληθινός", το όνειρο κάθε γυναίκας! Σου φερόταν λες κι ήσουν πριγκίπισσα, σε έκανε να νιώθεις μοναδική και εκτός αυτόυ σε διεκδικούσε για ένα μήνα. Ενέδωσες η γυναίκα, δεν άντεξες άλλο! Περνόυσες υπέροχα μαζί του, είχατε μοναδική χημεία. Μετά από 3 μήνες σχέσης αποφασίσατε να το βάλετε στο relationship status σας στο facebook. Τα like και τα comment πήραν φωτιά.
ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ...
Δυστυχώς φωτιά πήρε και το κινητό σου. Μάντεψε ποιός σε θυμήθηκε βρε μετά από 4 και κάτι μήνες?? Ο Γιωργάκης! Ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στον τόπο του εγκλήματος, έτσι δε λένε? Ή κάτι πιο σοφό που λένε είναι πώς όταν χάσεις κάτι καταλαβαίνεις την αξία του. Πες το εγωισμό, πες το ζήλια, πες το ότι θές..
Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ..
Τι το θελές το 'in a relationship' στο facebook? Πλέον το κατώφλι σου έχει γίνει το αγαπημένο στέκι του Γιωργάκη και ο αριθμός σου θα υπάρχει τουλάχιστον πεντακόσιες φορές στον λογαριασμό του κινητού του.
ΕΣΥ??
Τι κάνεις εσύ? Εδώ σε θέλω! Δείχνεις να ενοχλείσαι, αλλά στην πραγματικότητα το απολαμβάνεις. Και το καλύτερο απ΄όλα είναι ότι οι γνωστές συγνώμες και τα γνωστά πομπώδη λόγια του Γιώργου έχουν αρχίσει να ξανακάνουν δουλειά. Αν είναι δυνατόν! Υπάρχει περίπτωση ανάμεσα στο χαβιάρι(Δημήτρης) και στην ρέγκα(Γιώργος) να διαλέξεις την ρέγκα??
ΕΚΕΙΝΟΣ??
Ο Γιωργάκης ήταν απο γεννησιμιού του κακομαθημένος! Είχε συνηθίσει να τρέχεις από πίσω του, σε είχε δεδομένη και περίμενε αυτούς τους μήνες να πενθείς για τον χωρισμό σας. Αντ' αυτού εσύ βρήκες άλλον και περνάς και καλύτερα μαζί του! Μα πως τόλμησες? Ενώ εκείνος, πέρα από τις περιπετειούλες που είχε δεν κατάφερε να κάνει σχέση. Και για φαντάσου.. Ισχυρίζεται πως σ' αγαπάει! Έναν ολόκληρο χρόνο που ήσασταν μαζί γιατί δεν σου το είπε ούτε μισή φορά? Φαίνεται, λοιπόν, πως κάποιος έχει ένα σοβαρό τραύμα στον εγωισμό του..
Ο ΑΛΛΟΣ?
Ο Δημήτρης δεν έχει καταλάβει τίποτα, αν και τον τελευταίο καιρό σε βλέπει κάπως αναστατωμένη! Δε ξέρει βλέπεις πως είναι μέρος ενός ερωτικού τριγώνου. Και που να ξερε ότι σκέφτεσαι και την ρέγκα!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Ναι φίλη μου, βρίσκεσαι σε δίλημμα! Από την μια θες να ακολουθήσεις την καρδιά σου που σου φωνάζει να γυρίσεις στον Γιώργο, ακόμα κι αν ξέρεις πως αυτό θα ήταν λάθος. Από την άλλη έχεις την λογική και τις φίλες σου να σου λένε πως ο Δημήτρης δεν συγκρίνεται με τον Γιώργο. Εσύ όμως γιατί τον σκέφτεσαι ακόμα? Εύχεσαι, σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις να άκουγες μόνο το μυαλό. Αλλά δυστυχώς δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής. Κάποιες στιγμές σκέφτεσαι να τους παρατήσεις και τους δύο και να μεταναστεύσεις στον Καναδά. Αλλά αυτό το απορρίπτουμε για οικονομικούς λόγους! Άλλες φορές εύχεσαι να επιτρεπόταν η διγαμία στην Ελλάδα, άλλα κι αυτό το ξεχνάμε,οπότε τι μένει? Να θέσουμε το αρχικό ερώτημα:Ευαίσθητη ή λογική? Η απάντηση είναι όλη δικιά σου! (Πολύ σε βοήθησα ήδη!!)

6 σχόλια:

  1. pisteuo oti ki auto einai ena erotima pou 8a suziti8ei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tatiana to parakanes me to giorgo!!!kai thn egrafe kai de ths elege pos thn agapouse???dhladh jeasus!!auth ontos eixe to lalakomagnhth!!! :P tespa pisteuo pos h fili mas auto pou tha eprepe na kanei einai na paei g mia vdomadoula ena taxidaki monh ths kai n skeftei me thn hsuxia ths ti thelei n kanei na mh milaei me kanenan kai genikotera n hremisei...an kai pisteuo oti apla xairetai pou autos pou thn eftine telika ths dinei shmasia....! alla vasika edo milame g mia klassiki periptosi plhgomenou egoismou tou giorgaki gt ama tou eleipe pragmatika de tha th thumotan molis eide thn allagh sto relationship status....!!! pragmatika h fili mas prepei n hremisei kai oxi g n dei an tha gurisei ston giorgakh gt einai kammeno xarti alla g n dei an thelei n meinei pragmatika me ton dhmhtrh...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. e uparxoun alla de nomizo oti ta exeis mazi otus 1 xrono!!! ekei einai to upervoliko!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή