Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Καλό Πάσχα!!

Αρχικά σκέφτηκα να γράψω ένα άρθρο για την Εβδομάδα των Παθών αλλά σκέφτηκα πως κανείς δεν θα το διαβάσει. Μετά λέω δεν γράφω για τα έθιμα της Λαμπρής, αλλά και πάλι δεν με ενθουσίασε σαν ιδέα. Αποφάσισα, λοιπόν, απλά να γράψω μερικές ευχές εκ μέρους της Χριστίνας κι εμένα.
Όπως ίσως να έχετε παρατηρήσει το blog πλέον έχει καθαρά γυναικείο αέρα. Αν και μας ξάφνιασε η απρόσμενη αποχώρηση του Γιάννη, η Χριστίνα φαίνεται πως είναι έτοιμη να αναλάβει τις αρμοδιότητες της.
Στην θέα της μισογεμάτης μου βαλίτσας συνειδητοποιώ πως το Πάσχα είναι η αγαπημένη μου γιορτή. Ναι, την θεωρώ ανώτερη απ΄τα Χριστούγεννα, τώρα τον λόγο δεν τον ξέρω. Πάντα με γοήτευε η ιδέα της Ανάστασης, αυτό που συμβολίζει, ότι ξαναγεννιέται κάτι μέσα από τις στάχτες του. Ίσως πάλι να φταίει η άνοιξη, ή η εξοχή σε συνδυασμό με τις διακοπές, ίσως επειδή το Πάσχα υπάρχει έντονο το θρησκευτικό στοιχείο και πάμε συχνά στην εκκλησία. Μια παράκληση θα ήθελα να κάνω σ΄αυτό το σημείο. Αν ισχυρίζεστε πως δεν πιστεύετε μην πάτε την Ανάσταση στην εκκλησία, κι αν πιστεύετε μην πάτε στις 23:55 και σας ικετεύω μην πάτε ντυμένοι λες και πάτε στα μπουζούκια. Σας διαβεβαιώ δεν υπάρχει καμία πιθανότητα μετά τον παπά-Χρήστο να κάνει guest o Βέρτης.
Και τώρα ήρθε η στιγμή να σας αποχαιρετήσω για Πάσχα, γιατί κατά πάσα πιθανότητα δε θα βρω ίντερνετ να κλέψω στην Κρέστενα οπότε θα τα πούμε περίπου σε μια εβδομάδα. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους σας!!!!
*Αν δεν ετοιμάζεστε βαλίτσες και το Άγιο Φως θα σας βρει στην Αθήνα μην στεναχωριέστε καθόλου. Το Μεγάλο Σάββατο κάνει πρεμιέρα ο Πάνος Κίαμος στο Posidonio, μαζί με Μαρτάκη και Φουρέιρα, στο Θέα ο Οικονομόπουλος μαζί με Νίνο και Πάωλα και στο Θάλασσα ο Σάκης Ρουβάς μαζί με τη Τάμτα! Καλά να περάσετε..που καλά θα περάσετε είναι δεδομένο!!

3 σχόλια: