Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Τα καλύτερα δώρα για να χαρίσεις σε μια γυναίκα..

Γιορτάζει η κοπέλα σου?? Μήπως έχει γενέθλια η αδερφή σου?? Επέτειο η ξαδέρφη σου?? Είναι η γιορτή της μητέρας?? Θες απλά να κάνεις δώρο σε μια φίλη σου, για να της δείξεις πόσο την αγαπάς?? (Χριστίνα αυτό πάει σε σένα!!) Να τις χαίρεσαι λοιπόν!! Αλλά το αιώνιο πρόβλημα σου είναι ότι δεν ξέρεις τι δώρο θα πάρεις.. Εγώ είμαι εδώ, για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση!!

1.ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
Το διαχρονικότερο δώρο όλων των εποχών!! Κι αυτό που δεν μπορούν να κατανοήσουν πολλοί άντρες, είναι πως ένα και μόνο κόκκινο τριαντάφυλλο μπορεί να κάνει μια γυναίκα ευτυχισμένη. Ένα έξτρα τιπ που θα σου πρότεινα θα ήταν να στείλεις τα λουλούδια στο σπίτι της κοπέλας, γράφοντας της μια ευχή ή ότι εσυ αισθάνεσαι πως θες να της πεις για να την κάνεις να νιώσει όμορφα. Μ΄αυτό το δώρο έχεις το πλεονέκτημα της σίγουρης επιτυχίας, καθώς σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα λουλούδια και επίσης θα θυμάται για πολύ καιρό το δώρο σου!!


2.ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Diamonds are a girls best friend, δε λένε?? Και ναι έχουν απόλυτο δίκιο!! Αν ωστόσο η κρίση έχει χτυπήσει και το δικό σου σπιτικό τότε μπορείς να αρκεστείς σε ένα αξεσουάρ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα κολιέ ή ένα δαχτυλίδι βρε παιδί μου. Σ'αυτήν την επιλογή έχεις πάντα τον κίνδυνο και το ρίσκο, μήπως το δώρο που θα διαλέξεις δεν ταιριάξει με το γούστο της κοπέλας που θα το χαρίσεις. Αλλά γι΄αυτό υπάρχουν και οι κάρτες αλλαγής, οπότε το δώρο σου χαμένο δεν θα πάει..

3.ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Ο μεγάλος έρωτας των γυναικών είναι ως γνωστόν τα παπούτσια. Πολλοί τον χαρακτηρίζουν και εθισμό. Και δεν μιλάω για οτιδήποτε παπούτσια, μιλάω για ψηλοτάκουνα. Οι γυναίκες αγαπούν τα τακούνια, ακόμα κι αν πολλές φορές βασανίζονται όταν τα φοράνε. Όμως ένα ψηλοτάκουνο παπούτσι σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία. Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά!! Πάρε, λοιπόν, μια φίλη σου μαζί(γιατί θα χρειαστείς το γυναικείο γούστο της) και πηγαίντε να αγοράσετε παπούτσια. Aπό τα καλύτερα δώρα κατά την γνώμη μου!!


4.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΑ
Τι καλύτερο από μια μέρα χαλάρωσης σ΄ένα σπα?? Χαλαρωτικό μασάζ, αρωματοθεραπεία, μπάνιο στην πισίνα, αιθέρια έλαια!! Η απόλυτη χαλάρωση. Ότι καλύτερο για να διώξει την πίεση και το άγχος. Επομένως, τι πιο επίκαιρο δώρο απ΄αυτό??




5.ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ
Ένα ταξίδι, μακριά από όλους και απ΄όλα. Ακόμα και ο προορισμός δεν έχει τόση σημασία! Το ταξίδι από μόνο του κάνει την διαφορά. Ακόμα και στην Αίγινα μπορείς να πας, που θα σου έρθει και οικονομικά, και θα είσαι και σε νησί. Και μιας και όλοι χρειαζόμαστε μια απόδραση από την καθημερινότητα, αυτό το δώρο θα έχει σίγουρα μεγάλη επιτυχία.


6.ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ
Αν πάλι τυχαίνει να μην έχεις ούτε μαντήλι να κλάψεις, πράγμα πού πιθανόν στις μέρες μας, δεν είναι ανάγκη να χρεωθείς για να πάρεις ένα καλό δώρο. Μπορείς να φτιάξεις κάτι χρησιμοποιώντας κατα κύριο λόγο την φαντασία σου και ότι υλικά βρεις στο σπίτι σου. Μπορείς ακόμη και να φτιάξεις μια όμορφη κάρτα. Σίγουρα θα εκτιμήσει τον κόπο σου και τον χρόνο που αφιέρωσες για να φτιάξεις κάτι τέτοιο. Αρκεί βέβαια να βγει ωραίο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου