Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

10 ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ..!

Ο έρωτας περνάει απ΄το στομάχι, αναμφισβήτητα, για αυτό το λόγο και σκέφτηκα ότι τα παρακάτω μυστικά θα ήταν πολύ χρήσιμα, ή έστω ενδιαφέροντα.

1.Η σκορδάλμη, ή αλλιώς σκορδαλιά, η οποία φτιάχνεται με βάση το σκόρδο ήταν πολύ γνωστή για τις διεργετικές της ιδιότητες, τώρα τι έκαναν με την οσμή του σκόρδου δεν ξέρω . Ένα άλλο, επίσης δημοφιλή σκεύασμα ήταν ο μυττωτός, ένας χυλός με χτυπημένα σκόρδα, τυρί, λάδι, αβγά και μέλι.

2.Οι τροφές με βιταμίνη Ε(ηλιόσποροι, σπανάκι, αβοκάντο, αμύγδαλα, κουκουνάρια, σπαράγγια) και με βιταμίνη Α(κρέας, αυγά, γαλακτοκομικά, καρότα, συκώτι, γλυκοπατάτες, ντομάτες) συμβάλλουν στην παραγωγή σεξουαλικών ορμονών. Την ίδια ιδιότητα έχει και ο ψευδάργυρος(μύδια) που ενισχύει τη σεξουαλική ορμή, καθώς και την ποσότητα σπέρματος.

3.Ο Καζανόβας έπινε 3 φορές την ημέρα μισό ποτήρι χυμό γκρέιπφρουτ και μήλου με κανέλα, κάθε πρωί έτρωγε 50 ωμά στρείδια και μαζί με την ερωμένη του έπιναν ρόφημα σοκολάτας πριν τη συνεύρεση.

4.Ο Δον Ζουάν για να πετύχει ήπια ή έντονη διέγερση έπινε αργά, και μία ώρα πριν από την συνεύρεση, ένα ποτήρι ντοματοχυμό με μισή κουταλιά ψιλοκομμένο βασιλικό.

5.Οι Aραβες έτρωγαν αρνίσιο κρέας και αμελέτητα, ψάρια, κοκόρια, σπαράγγια, ξηρούς καρπούς και αβγά (ειδικά τα ωμά θεωρούνται ευεργετικά). Επίσης, προσέθεταν στα φαγητά καυτερή πιπεριά, κάρδαμο, σκόρδο, κανέλα και μοσχοκάρυδο.

6.Στην Ινδία έλιωναν κόκκους μαύρου πιπεριού και αμύγδαλα, τους ανακάτευαν με γάλα και το έπιναν.

7.Αιώνες τώρα οι Κινέζοι πιστεύουν ότι η γλυκόριζα εντείνει τον πόθο, ειδικά των γυναικών. Επίσης, στις γυναίκες με χαμηλή διάθεση συνιστάται να πίνουν τρεις φορές την ημέρα ένα αφέψημα από φύλλα, κοτσάνια και ρίζες αγκινάρας.

8.Κατά το Perfumed Garden (αρχαίο ερωτικό αραβικό εγχειρίδιο), οι άνδρες για να ανακτήσουν... ζωντάνια πρέπει να πίνουν για τρεις νύχτες ένα ποτήρι πηκτό μέλι με 20 αμύγδαλα και 100 σπόρους κουκουνάρι.

9.Τα ψημένα κυδώνια είναι αφροδισιακά και κάλλιστα αντικαθιστούν ένα παχυντικό γλυκό.

10.Η σοκολάτα θεωρείται αφροδισιακή, αλλά το μυστικό του υπέρτατου πάθους βρίσκεται στο συνδυασμό της με κόκκινο κρασί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου