Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η νυχτερινή ζωή της Αθήνας..(αποκλειστικά για μπουζουκόβιους)

Απανταχού μπουζουκόβιοι αυτής της πόλης ενωθείτε!! Η στιγμή που περιμένατε από τότε που γυρίσατε από τις καλοκαιρινές διακοπές σας, επιτέλους έφτασε. Ξεκίνησε η χειμερινή σεζόν στις μεγάλες Αθηναϊκές πίστες και φαίνεται πως θα είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά , καθώς υπόσχεται νύχτες ατέλειωτης διασκέδασης. Όπως κάθε χρόνο, η Αθηναϊκή νύχτα μπορεί να ικανοποιήσει τα γούστα και του πιο απαιτητικού νυχτόβιου, καθώς και την διάθεση του κάθενος.

Αν λοιπόν είσαι ερωτευμένος, συνάμα ευτυχισμένος και γενικότερα μες στην τρελή χαρά, θα πας στον Σάκη Ρουβά, στο Αθηνών Αρένα. Μαζί του εμφανίζεται η αγαπημένη Ελένη Φουρέιρα και οι Ονιράμα. Μια άλλη επιλογή θα ήταν να πας στο VOX σ΄ένα άκρως νεανικό σχήμα με Πάνο Καλλίδη, Κωσταντίνο Αργυρό και Στέλλα Καλή.

Αν είσαι χωρισμένος, θα πας, κλασσικά, και φέτος στον βασιλιά του χωρισμού, στον Γιαννάκη τον Πλούταρχο στο COSMOstage. Το καλό νέο είναι πως φέτος δε θα χρειαστείς ξυραφάκια για να αυτοκτονήσεις μπροστά στην πίστα, φωνάζοντας το όνομα του αγαπημένου σου, καθώς οι Otherview θα αναλάβουν να σου φτιάξουν το κέφι και θα σε κάνουν να δεις θετικά τη ζωή. Αν πάλι θες να πέσεις σε βαθιά κατάθλιψη, άνευ γυρισμού ο Γονίδης στο Teatro θα ήταν ένα ιδανικό σχήμα για σένα. Θα κλάψεις μαζί με το Σταμάτη για τον χαμένο έρωτα σου. Τι καλύτερο? Μαζί του εμφανίζονται ο Διονύσης Μακρής και η Φανή Δρακοπούλου.

Αν πάλι θες απλά να περάσεις πολύ καλά και να ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματα σου τότε έχεις δύο επιλογές. Η πρώτη επιλογή είναι στο Caramella με Γιώργο Τσαλίκη, Σάκη Αρσενίου, Κυριάκο Κυανό και Χρύσπα. Και φυσικά μιλάμε για εγγυημένο ξεφάντωμα!!. Η δεύτερη επιλογή είναι στο Frangelico με Χρήστο Μενιδιάτη και Γιώργο Γιαννιά. Επίσης ένα νεανικό σχήμα με πολύ τραγούδι, χορό, κέφι και εκπλήξεις.

Αν θες θάλασσα, και κατηφορίσεις προς την λεωφόρο Ποσειδώνος θα κάνεις πρώτα μια στάση στο ναό του Πάνου Κιάμου, το Posidonio. Μαζί του ο Κώστας Μαρτάκης! (Τα λόγια είναι περιττά!) Ακριβώς δίπλα στο Romeo έχουμε το comeback του Θάνου Πετρέλη, που μας υπόσχεται πολλα. Μαζί του η λατρεμένη Χριστίνα Κωλέτσα.

Αν πας λίγο παρακάτω θα σταματήσεις στο Fantasia, που τραγουδάει ο ένας και μοναδικός, ο αγαπημένος μου Νίκος Βέρτης. Αν δεν τον έχεις επισκεφτεί ήδη να πας. Κι αν έχεις πάει, να ξαναπάς. Από τα καλύτερα σχήματα αυτή τη στιγμή στην Αθήνα.

Αν πάλι θες κάτι πιο λαικό -ανατρεπτικό-διαφορετικό να επισκεφτείς την Εμπατή για να ακούσεις την Άντζελα μαζί με τον Αντύπα. Πολύ καλή πρόταση είναι και το Maya-maya, όπου τραγουδάει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Χαρά Βέρρα.

Αν έχεις την τύχη να είσαι φίλος μου, να ξέρεις πως θα πάμε στο FIX να δω τον άντρα μου, τον Ιωακείμ Φωκά γιατί μου έχει λείψει. Μαζί του η Πάολα και ο Νίνο.

Σε ξεχωριστή κατηγορία, για ευνόητους λόγους, θα ήθελα να βάλω τον Δημήτρη Μητροπάνο που εμφανίζεται στο Κέντρο Αθηνών, μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα και τον Δημήτρη Μπάση.

Οι συνεργασίες που μας έχουν κάνει εντύπωση και ενδέχεται να συζητηθούν πολυ δεν είναι άλλες από εκείνη της Μαρινέλλας με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου στον Βοτανικό, καθώς και η συνεργασία του Τόλη Βοσκόπουλου με τον Αντώνη Ρέμο στο Διογένης Studio.

Για το τέλος άφησα τα καλύτερα. Το σχήμα που είμαι σίγουρη πως θα επισκεφτείτε όλοι. Ο Νότης Σφακιανάκης στην Ιερά Oδό εγγυάται για ακόμη ένα χρόνο νύχτες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας.

Τα σχήματα που περιμένουμε είναι φυσικά της Δέσποινας Βανδή στο fever.Μαζί της τραγουδάει και ο Οικονομόπουλος με την Έλλη Κοκκίνου!!

Τα μπουζούκια για εμάς τους Έλληνες είναι ένας τρόπος ψυχανάλυσης. Μπαίνεις, δηλαδή, και ξεχνάς τα οικονομικά-φορολογικά-επαγγελματικά-ερωτικά σου προβλήματα, και απλά περνάς καλά. Είναι, επομένως, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Όπου και να πάτε,λοιπόν, καλά να περάσετε!!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις απευθυνθείτε ­ ­στο:Vrestrapezi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου