Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

5 ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το 35% των πιθανοτήτων να πετύχει το πρώτο ραντεβού σας, εξαρτάται από το μέρος που θα επιλέξετε να πάτε την/τον συνοδό σας. Είναι πολύ βασικό ο χώρος να είναι ζεστός και οικείος, να μπορείτε να κάθεστε άνετα, να μην έχει πολύ φασαρία, ώστε να μιλάτε, και πάνω από όλα να έχει την απαραίτητη ρομαντική ατμόσφαιρα, που θα οδηγήσει το ραντεβού σας εκεί που ακριβώς θέλετε, στην απόλυτη επιτυχία. Κι επειδή, είθισται οι άντρες να διαλέγουν το μέρος του πρώτου ραντεβού, σας έχω μερικές προτάσεις που θα εντυπωσιάσουν τις καλές σας, τόσο με το μαγαζί, όσο και μαζί σας.

A for Athens coctail bar
Το πλέον πασίγνωστο στέκι στο Μοναστηράκι με την μοναδική θέα στην Ακρόπολη, τον χαμηλό φωτισμό και τα ιδιαίτερα κοκτέιλ του. Είναι το ιδανικό μέρος για πρώτο ραντεβού, καθώς λίγο η θέα στην Ακρόπολη, λίγο η χαλαρή μουσική, λίγο τα ποτά συνθέτουν ένα ιδιαίτερα ρομαντικό περιβάλλον. Το μόνο μείον του μαγαζιού, είναι πως είναι πολύ μικρό, με αποτέλεσμα να είναι πάντα ασφυκτικά γεμάτο. Γι΄αυτό τον λόγο, φρόντισε να κλείσεις ένα τραπέζι προτού πας, για να αποφύγεις  μια επικείμενη αποτυχία του ραντεβού σου.








Galaxy bar - Hilton Athens
Έχει μερικά κοινά με το A for Athens, δηλαδή μιλάμε πάλι για ξενοδοχείο με θέα την Ακρόπολη, αλλά ίσως για μια πολύ ανώτερη εκδοχή του. Όλα είναι καλύτερα, από τη θέα, που εκτός από Ακρόπολη βλέπεις όλη την Αθήνα, μέχρι τον χώρο, ο οποίος είναι πιο άνετος και πιο όμορφα διακοσμημένος. Το καταλληλότερο μέρος για το πρώτο σας ραντεβού, με τα καλύτερα κοκτέιλ στην πόλη.


Υάδες
Ένα μαγαζί στο Αττικό Άλσος Γαλατσίου με όμορφη διακόσμηση και υπέροχη θέα, καθώς και ιδιαίτερα οικονομικό. Το όλο περιβάλλον σου θυμίζει εξοχή και καλοκαίρι, ανεξάρτητα με το τι καιρό κάνει στην πραγματικότητα. Είναι ότι πρέπει για πρώτο ραντεβού, καθώς η θέα προσδίδει στον χώρο μια απόλυτα ρομαντική διάθεση, κι επίσης αν πάτε θα παρατηρήσετε πως και στα άλλα τραπέζια υπάρχουν κατά πλειοψηφία κι άλλα ζευγαράκια σε πρώτο ραντεβού, ή έστω σε δεύτερο.

Pisina Cafe
Ένας μοναδικός χώρος στη Μαρίνα Ζέας, με θέα την πισίνα, αλλά και την ομορφότερη μαρίνα, σε κάνει να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε κάποιο νησί. Ιδανικό για πρώτο ραντεβού, καθώς συνδυάζει το μοναδικό του περιβάλλον, με τις καλές μουσικές του και τα δροσιστικά του κοκτέιλ.


Piu Verde
Το Piu Verde βρίσκεται στο Άλσος Παπάγου, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία γεμάτη πεύκα καθώς και μια τεχνητή λίμνη, συνθέτοντας ένα τοπίο που σε ταξιδεύει  σε άλλες εποχές. Είναι σα να πίνεις καφέ στη μέση ενός δάσους, κι αυτό από μόνο του είναι πολύ ρομαντικό και κατάλληλο για ένα ραντεβού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου