Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Aτάκες Ανωτερότητας ( Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥΣ )

Το ξέρω σας έδωσα τον λόγο μου πως δε θα ξαναγράψω άρθρο με θέμα τον χωρισμό. Ειδικά τώρα που μπήκε η άνοιξη, για τα καλά. Αλλά λίγο η Στεφανίδου με τα "Αληθινά Σενάρια", λίγο ο Νίκος(ο πρόεδρος του fan club των αναγνωστών) που με χιλιοπαρακαλούσε, αποφάσισα να υποκύψω. Και συγνώμη ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ μου αναγνώστες αν γίνομαι γραφική αλλά μου έρχεται έμπνευση...Τι να κάνω??Φταίω?? Επίσης, θα πρότεινα να μετονομάσουμε το blog από "Ελεύθεροι-Διαδικτυωμένοι" σε "Ελεύθεροι-Χωρισμένοι". Να μπορώ να γράφω πιό άνετα!!
Αυτή την φορά θα μιλήσουμε για τις κλασσικές ατάκες που ακούμε σε ένα χωρισμό και αυτοί που τις λένε θέλουν να δείξουν είτε αδιαφορία, είτε ανωτερότητα, είτε εγωισμό ή έστω να το παίξουμ καλοί. Τι εννοούν όμως στην πραγματικότητα??

ΣΟΥ ΛΕΝΕ:
"Καλά να περνάς!"
ΕΝΝΟΟΥΝ:"Να πεθάνεις μακριά μου! 'Οχι δεν με νοιάζει ούτε καν αν θα πεθάνεις. Όχι με νοιάζει. Να περνάς χάλια! Να μετανιώσεις την ώρα και την στιγμή που γεννήθηκες! Που να μη σε γνώριζα ποτέ!"

ΣΟΥ ΛΕΝΕ:"Να προσέχεις!"
ΕΝΝΟΟΥΝ:"Όπως θα περνάς τον δρόμο θα σε πατήσει αμάξι κι ο μυελός των οστών θα κολλήσει στα τζάμια των σταματημένων αυτοκινήτων. Θα πεθάνεις από αιμορραγία Κρίμα ρε γαμώτο. Όταν με έπαιρναν τηλέφωνο για να δώσω αίμα το είχα στο αθόρυβο!"

ΣΟΥ ΛΕΝΕ:"Να έχεις τύχη σε ότι κάνεις!"
ΕΝΝΟΟΥΝ:"Ποια τύχη ρε??Που να κερδίσεις το λαχείο και να το χάσεις το δελτίο πριν πάρεις τα λεφτά! Τυχερός/ή ήσουν που με γνώρισες. Που σου έκανα την τιμή να είμαι μαζί σου!!Τώρα η τύχη σου τελείωσε! Τέρμα τα παραμύθια!"

ΣΟΥ ΛΕΝΕ:"Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις αυτό που ψάχνεις!"
ΕΝΝΟΟΥΝ:"Ναι καλά, κάτσε να δεις τι κυκλοφορεί και σε λίγο καιρό θα γυρίσεις πίσω γονατιστή/ός παρακαλώντας, αλλά θα είναι αργά! Ακούς εκεί, μου θέλει και περισσότερα. Η αχάριστη/ο αχάριστος! Κι άμα βρεις καλύτερα, σφύρα μου!!"

ΣΟΥ ΛΕΝΕ:"Και μη χαθούμε ε!"
ΕΝΝΟΟΥΝ:"Ναι, θα γίνουμε και φιλαράκια. Θα πηγαίνουμε και για καφέ για να μου λες τα νέα της ημέρας. Οπωσδήποτε, δε θα παραλείψω! Δε θέλω επαφές μαζί σου αλλά πως να στο πω?"

ΣΟΥ ΛΕΝΕ:"Στο καλό!"(και να μας γράφεις)
ΕΝΝΟΟΥΝ:"Στον αγύριστο θα περνούσες καλύτερα. Οπότε λέω να σε στείλω εκεί!!"

ΣΟΥ ΛΕΝΕ:"Δε θα σε ξεχάσω ποτέ!"
ΕΝΝΟΟΥΝ:"Εδώ δε θυμάμαι τι έφαγα χθες, εσένα θα κάτσω να θυμάμαι? Άλλες δουλειές δεν έχουμε??"

ΣΟΥ ΛΕΝΕ:"Ευχαριστώ που έδειξες τόση κατανόηση στα ψυχολογικά προβλήματα μου!"
ΕΝΝΟΟΥΝ:"Σε είχα γραμμένο/η τόσο καιρό! Ευτυχώς που το κατάλαβες και με χώρισες! Είχα απογοητευτεί, δεν ήξερα τι άλλο να κάνω πιά!"


(Μια συμβουλή μόνο..Μετά από αυτό το αποκαλυπτικότατο άρθρο μην χρησιμοποιήσετε ποτέ τις παραπάνω ατάκες! Κι αν τις ακούσετε μην αντιδράσετε βίαια, δεν υπάρχει λόγος! Μπορεί και να μην εννοούν ακριβώς αυτά(μπορεί είπα), άλλωστε το άρθρο είναι καθαρά χιουμοριστικό!)

8 σχόλια:

  1. hahahahaahhaha gamato!!!!! :P pethana sta gelia re!!!! hahaahah gamato!!! teleio!!! eprepe n grayeis kai mia alli ataka pou de lene polloi alla thn exoun pei ligoi kai kaloi!!!!!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. me skotoses tatiana.
    pragmatika.
    ali9ino de leo..alla isos eprp na paraminun "mistika"?
    gia na nio9ume ligo kalitera r pedi m! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. itan apokaliptiko t 3erw alla ir8e o kairos na alla3oun kapoia pragmata sts sxeseis, vasika sts xwrismous!!k prwta ap ola 8a alla3oun oi klassikes atakes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apo do ke pera 9a leme tin ali9ia? dn ine sosto xD
    prp na vre9un nees prototipes atakes :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. wx mi m dineis idees!!m erxetai i empeusi twra..erxetai!!ektos an leme ts logous xwrismou gia gelia:P:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. perimenoume epomeno ar9ro.
    alla empirias. apo filous k prosopikes :P
    ne gelasoume ligooo xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή