Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Τα τραγούδια του ΣΕΞ...

Τραγούδια υπάρχουν πολλά. Για σεξ όμως λίγα!! Εκτός από τα συνηθισμένα τραγούδια που μιλούν για αγάπη, για χωρισμό, για απιστία, για αμαρτία κλπ κάποια στιγμή, κάποιος στιχουργός, κάπου στον κόσμο επαναστάτησε και έγραψε για το σεξ. Αυτή την τότε πρωτοπορία ακολούθησαν πολλοί, με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχουν τραγούδια που είτε μιλάνε απλά για σεξ, είτε δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα γι΄αυτό.
ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΑ...
#''Το σεξ''-Ημισκούμπρια
Πηγαίναμε δημοτικό όταν βγήκε αυτό το τραγούδι κι επειδή μιλούσε για κάτι το απαγορευμένο τότε, είχε γίνει αγαπημένο χιτάκι και έπαιζε ασταμάτητα στα πάρτυ. Ηταν ότι πρέπει για την εποχή της προ εφηβείας, αλλά τώρα πραγματικά δυσκολεύομαι να τ΄ακούσω.
#''Πιο χαμηλά-Άντζυ Σαμίου''
"Εκεί που καίγομαι πολύ θέλω να νιώσω το φιλί..πιο χαμηλά!πιο χαμηλά!πιο χαμηλά!" Περιττό να σας πω πως είχε γίνει σάλος όταν βγήκε το εν λόγω τραγούδι. Μα γιατί?? Δεν καταλαβαίνω!!
#''Σεξ-Έλλη Κοκκίνου''
"Σε βλέπω και παθαίνω ναι.." Ο Φοίβος σαν στιχουργός που έχει δοκιμάσει τα πάντα δε θα μπορούσε να λείπει από την λίστα. Ωστόσο το παρακάτω τραγούδι είχε προηγηθεί περίπου μια εικοσαετία.
#"Σε θέλω-Άρης Τόμας"
"-Τι είναι αυτό που θέλεις?-Σεξ!'' Το τραγούδι περιγράφει αυτό που σήμερα θα ονομάζαμε one night stand. Ένας τύπος σ΄ενα μπαρ γνωρίζει μια κοπέλα και ακολουθεί μια νύχτα πάθους.
(ναι, μόνο στις ταινίες και στα τραγούδια είναι όλα τόσο εύκολα!)
#''Φώναξε πίο δυνατά-Χάρης Βαρθακούρης"
Εδώ ο Χάρης προτρέπει την κοπέλα του να φωνάξει πιο δυνατά την στιγμή της κορύφωσης, μιάς κι η γειτονιά κοιμήθηκε και δε θα ενοχλήσει και κανέναν. ! Άσε που απ΄ότι μαθαίνουμε το σπίτι του έχει και πολύ καλή ηχομόνωση.
#''Θέλω να κοιτάω-Σάκης Ρουβάς''
Ο Χάρης θέλει να ακούει, ο Σάκης θέλει να κοιτάει. Νομίζω πως αυτό είναι το καλύτερο περιγραφικό τραγούδι για σεξ. Μήπως επειδή το λέει ο Σάκης?? Μήπως επειδή είναι όντως πόλύ περιγραφικό?? Δεν ξέρω.. Μπορεί και για τα δύο!
TA ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ..
Eδώ τα πράγματα σοβαρεύουνε...Χαμηλώστε τα φώτα, ανάψτε κεράκια κι ακούστε τα παρακάτω τραγούδια μαζι με το σύντροφο σας. Κι αν δεν περάσετε καλά, εγώ θα σκίσω τα πτυχία μου!!
#''Would you mind-Janet Jackson"
#''Erotica-Madonna"
#''Red light special-TLC"
#"Say it- ne-yo"
#''Touch it-Monifah"
#"Roads-Portishead"
#"Slow-Kylie Minogue"
#''Justify my love-Madonna''
TA BONUS...
#"Satisfaction-Benny Benassi"

#"Regasex-Otomix"
#''My neck, my back-Khia"
#''Is it love-Iio"


KAΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

5 σχόλια: