Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Όνειρα... Παθιάρικα!!

Δεν κατάλαβες τι εννοώ από τον τίτλο ε? Έλα τώρα!! Μεταξύ μας.. Δεν έχεις δει ποτέ παθιάρικο όνειρο? Παθιάρικα όνειρα λέμε τα όνειρα που περιλαμβάνουν σεξ(κι όχι μόνο..) Η φαντασία στα όνειρα αυτά οργιάζει, κυριολεκτικά.
Κι αν επιμένετε ακόμα πως δεν έχετε δει ποτέ τέτοια όνειρα, τότε λυπάμαι, αλλά οι έρευνες έρχονται να σας διαψεύσουν!! Οι άντρες, όπως και οι γυναίκες, κάνουν σεξ μία φορά στα δέκα όνειρα. Τα όνειρα, γενικά, σύμφωνα με την ψυχολογική ερμηνεία τους αναδύονται από το υποσυνείδητο . Τα συμπεράσματα δικά σας...
Ωστόσο, όσο κι αν μπορεί η συχνότητα των παθιάρικων ονείρων να είναι η ίδια ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, το περιεχόμενο στα όνειρα θα λέγαμε πως διαφέρει. Οι άντρες βλέπουν στα όνειρα τους πως η παρτενέρ τους είναι κάποια άγνωστη, που βλέπουν για πρώτη φορά στην ζωή τους. Να σημειωθεί πως μπορεί να μην είναι μόνο μία η παρτενέρ, αλλά δύο, τρεις ή τέσσερις.. Σε αντίθεση με τις γυναίκες που βλέπουν ως συντρόφους τους είτε τον αγαπημένο τους, είτε κάποιον πρώην, είτε κάποιο απωθημένο!! Οι τυχερές βλέπουν και διάσημους άντρες, συνήθως πανέμορφους με θεϊκά κορμιά. Αν είσαι άντρας, στα όνειρα σου θα δεις πως κάνεις σεξ σε δημόσιους χώρους, στο πάρκο της γειτονιάς, στο σούπερ μάρκετ, στο κυλικείο της σχολής και σε άλλα τέτοια. Μη σου μπαίνουν ιδέες, το σεξ σε δημόσιο χώρο διώκεται ποινικά!! Αν είσαι γυναίκα, το πιο πιθανό είναι να δεις πως κάνεις σεξ στην κρεβατοκάμαρα σου ή στην κρεβατοκάμαρα του φίλου σου.
Τέλος, η έρευνα που τα λέει όλα για τα δύο φύλα... Οι άντρες βλέπουν στα όνειρα τους πως έρχονται σε οργασμό μόνο αυτοί(ως γνωστοί παρτάκιδες) και όχι η(ή οι) παρτενέρ του. Σε αντίθεση με τις γυναίκες που βλέπουν πως τελειώνουν και οι δύο, και μη σου πω και ταυτόχρονα. Για να μη λέτε οτι τα λέω εγώ, τα λένε οι καναδέζικες έρευνες!!
Θα ήθελα επίσης να αφιερώσω αυτό το άρθρο σε όλες τις κοπέλες που μου παραπονέθηκαν πως στο προηγούμενο άρθρο υπερασπίστηκα έδωσα άλλοθι στο ισχυρό φύλο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου