Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ. . . .

" Έρωτας είναι θαρρώ..ότι νοιώθω, αγγίζω και ζώ, ένα αθώο φιλί, ένα βλέμμα που στάζει ζωή!" Τώρα πώς από την Κοκκίνου στον τίτλο, πήγα στον Πάριο, είναι κάτι που δεν εξηγείται εύκολα. Ωστόσο, αγαπητοί μου αναγνώστες, φαντάζομαι πως καταλάβατε για τι θέμα θα σας μιλήσω σήμερα. Ελπίζω να ταυτίζεστε πολλοί με το άρθρο μου, γιατί αν δεν ερωτευτούμε την άνοιξη, πότε θα ερωτευτούμε?? Όχι πείτε μου, υπάρχει καταλληλότερη εποχή?? Επομένως, το θέμα: "έρωτας" είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ...
Δε ξέρω γιατί, αλλά την άνοιξη θα παρατηρήσεις δυο ομάδες ανθρώπων , που δεν έβλεπες τόσο συχνά τον χειμώνα. Η πρώτη κατηγορία είναι οι μαμάδες με τα μωράκια τους, που τα βγάζουν βόλτα για να λιαστούν, με το που φτιάξει ο καιρός. Η δεύτερη κατηγορία είναι τα ερωτευμένα ζευγαράκια, τα οποία με το που το ημερολόγιο δείξει 1 Μαΐου ξεχύνονται στους δρόμους, ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή. Νομίζεις πως είναι τυχαίο πως το μόνο που θυμάται η Ευριδίκη, είναι που μύριζε άνοιξη το πρώτο τους φιλί?? Θα έχεις παρατηρήσει κι από τον εαυτό σου, φαντάζομαι, πως την άνοιξη έχεις εντονότερη διάθεση να ερωτευτείς, έχεις την ανάγκη να νιώσεις το ενδιαφέρον κάποιου και να μοιραστείς πράγματα μαζί του. Αν είσαι τυχερός θα το βρεις, κι αν είσαι ακόμα πιο τυχερός θα κρατήσει.
ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ...
Αν έχεις όλα τα παρακάτω συμπτώματα, τότε καλώς τα δέχτηκες! Ανήκεις στην κατηγορία των βαριά ερωτευμένων. Νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι σου? Ζαλάδες? Πεινάς όλη την ώρα? Δεν είναι τίποτα!! Μάλλον είσαι έγκυος!! Αν πάλι, απλά σε πιάνει ταχυκαρδία, όταν σκέφτεσαι εκείνον/εκείνη, θες να τον/την βλέπεις συνέχεια, σου έχει κοπεί η όρεξη, νομίζεις πως έχεις βρει τον λόγο να πεις πως αξίζει στον κόσμο να ζεις και έχεις αποκτήσει τα χαρακτηριστικά των διδύμων(συνεχής αλλαγές διάθεσης, δίχως λόγο κι αφορμή!), τότε ναι! ερωτεύτηκες!(και μπράβο σου!!)
ΚΙ ΑΝ...?
Ο έρωτας συνεπάγεται με τον φόβο και τις αμφιβολίες για τον άλλον. Ίσως και γι΄αυτό, όσο κι αν θες να αφεθείς, φοβάσαι μήπως πληγωθείς(ξανά ενδεχομένως). Και τότε σε πιάνουν οι αμφιβολίες, γίνεσαι καχύποπτος και δυσκολεύεσαι να εκφραστείς ελεύθερα. Κουράγιο φίλε μου! Όλα μπορεί να ξεπεραστούν, αρκεί να έχεις εσύ την διάθεση να αφεθείς, και ο άλλος να σε βοηθήσει, και φυσικά να αξίζει να το κάνεις!!
ΠΕΤΑΩ ΨΗΛΑ..
Παρά τις κακές σκέψεις, λοιπόν, που ίσως να σε βασανίζουν, θα σου πρότεινα να κλείσεις τα μάτια σου να το απολαύσεις. Να πετάξεις ψηλά και να ζήσεις την κάθε στιγμή, χωρίς να υπεραναλύεις το αύριο!!
Θα΄θελα, τέλος, να αφιερώσω αυτό το άρθρο στον Παναγιώτη!!(που κερδίζει επάξια αυτήν την αφιέρωση, καθώς μου πρότεινε να γράψω αυτό το άρθρο, πάνω στην στιγμή που είχα στερέψει από ιδέες!!Ευχαριστώ!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου