Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

5+1 τρόποι για να κάνεις κάποιον να ξενερώσει...

Υπάρχουν πολλοί λόγοι, που μπορεί να θες να κάνεις αυτόν που κάθεται απέναντι σου να ξενερώσει. Ο πιό συνηθισμένος είναι να έχεις ξενερώσεις κι εσύ. Μπορεί πάλι να το κάνεις και κατά λάθος, ασυναίσθητα βρε παιδί μου. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις. Ο φίλος μας θα ξενερώσει, ίσως και ανεπανόρθωτα. Ο εναλλακτικός τίτλος του άρθρου θα ήταν "Τι να αποφύγεις, για να μην τον χάσεις.."
  1. Καλείς το φλερτ σου για ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σου, αφού του είχες τάξει εδώ και καιρό να του μαγειρέψεις. Κι αφού βάζεις όλη σου την τέχνη στην καρμπονάρα(γιατί δεν ξέρεις και τίποτα άλλο να μαγειρεύεις), ανάβεις τα κεράκια σου, φτιάχνεις ατμόσφαιρα κι όλα είναι έτοιμα. Δεν έχεις υπολογίσει όμως, αγαπητή μου φίλη, πως όταν τ΄αγοράκια ακούνε έλα σπίτι μου "για φαγητό", ¨για ταινία", ή απλά "για να αράξουμε" καταλαβαίνουν έλα σπίτι μου "για σεξ" και προετοιμάζεται ανάλογα. Έλα όμως που εσύ είχες υπολογίσει μόνο το τραπέζι, κι όχι το κρεβάτι. Εκείνος; θα μείνει με την χαρά, και πιθανόν να ξενερώσει..
  2. Κάθεστε αγκαλιασμένοι στο τελευταίο παγκάκι του λιμανιού, και αγναντεύετε το πέλαγος. Ο καλός σου είχε την ιδέα να πάρετε κάτι να τσιμπήσετε. Κι έτσι τρώτε κάποιο σνακ με θέα την θάλασσα. Μετά από αρκετή ώρα, κι ενώ έχετε πουντιάσει, προτείνεις να γυρίσετε σπίτι. Εκείνος σηκώνεται πρώτος και σου δίνει το χέρι του για να τον πιάσεις. Τότε, εσύ χωρίς να το πολύ σκεφτείς αντί για το χέρι σου, του δίνεις τα σκουπίδια σου.(!) Εκείνος; Στέκεται και σε κοιτάζει με βλέμμα απορίας. Εσύ πάλι δεν καταλαβαίνεις γιατί έχει παγώσει και φαίνεται να μην ανασαίνει καν. Είπαμε φίλη μου, αλλά κι εσύ το παράκανες!!
  3. Ενώ έχετε βγει για πρώτο ραντεβού και περνάτε καλά , του λες πως θες να του εκμυστηρευτείς κάτι. Τότε, λοιπόν, του λες πως δεν θυμάσαι πως ακριβώς γνωριστήκατε, γιατί ήσουν πολλή μεθυσμένη εκείνο το βράδυ. Για την ακρίβεια δεν θυμάσαι καν το όνομα του. Όταν πάλι σου ζήτησε να βγείτε, δέχτηκες γιατί δεν είχες κάτι καλύτερο να κάνεις. Εκείνος; Έχει το γνωστό βλέμμα απορίας, που ανέφερα και παραπάνω.
  4. Είναι 14 Φλεβάρη και το φλερτ σου(και ίσως η μελλοντική σου σχέση) σε παίρνει τηλέφωνο γεμάτος ενθουσιασμό για να σου πει χρόνια πολλά και ίσως να κόψει και αντιδράσεις. Εσύ του απαντάς πως δεν γιορτάζεις σήμερα, αλλά σ' ένα μήνα. Η σιωπή που θα ακούς μετά στο ακουστικό σου μπορεί να είναι κι επειδή ο συνομιλητής σου έχει λιποθυμήσει. Δεν είναι τίποτα, μην ανησυχήσεις..
  5. Ενώ έχετε βγει για ρομαντικό δείπνο, κάθε φορά που εκέινος πάει να σε φιλήσει εσύ γυρνάς από την άλλη,και το φιλί καταλήγει ή στο μάγουλο. ή στον αέρα. Εννοείται πως και οι αγκαλιές απαγορεύονται στους δημόσιους χώρους(μην μας πάρει και κανα μάτι). Αν είσαι 15 χρονών, τότε δεν μπορώ να σε κατηγορήσω Αν πάλι η εφηβεία είναι μια μακρινή ανάμνηση για σένα, τότε νομίζω πως αν το κάνεις αυτό θα πετύχεις το μεγαλύτερο ξενέρωμα του αιώνα. Ο φίλος σου θα νομίζει είτε πως ντρέπεσαι να τον κυκλοφορήσεις, είτε πως 'παίζεις' και μ΄άλλους..
  6. Σε παίρνει τηλέφωνο και σου λέει να πάτε για καφέ. Εσύ τρέχεις να ετοιμαστείς, θες να είσαι πάντα στην τρίχα όταν είσαι μαζί του. Αλλά μπερδεύεις(μάλλον) τις ώρες και δεν βλέπεις πως το ρολόι λέει 1 το μεσημέρι, και ντύνεσαι σα να ταν 1 το βράδυ και να πήγαινες στα μπουζούκια. Γίνεσαι η γνωστή λατέρνα. Το προκλητικό και κακόγουστο ντύσιμο δεν αρέσει σε κανέναν, πόσο μάλλον σ΄αυτόν που στέκεσαι δίπλα του. Αυτοί που γυρνάνε και σε κοιτάνε στο δρόμο μάλλον δεν το κάνουν από θαυμασμό. Ίσως να τους κάνουν εντύπωση τα 12ποντα τακούνια σου μέσα στο μεσημέρι. Μην νομίζεις φίλη μου, πολλές φορές κι η απλότητα κάνει καλό.
Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στην Αθηνά, με πολλή αγάπη!!(ξέρεις εσυ!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου