Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΖΩΔΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ...



1. Κριός με Λέωντα
Μεγάλη ένταση στο κρεβάτι, έντονο πάθος και ενέργεια ανάμεσα σε ένα λαμπερό θηλυκό κι έναν ιππότη. Θα βάλετε σίγουρα φωτιά στα σεντόνια και ίσως να παραπονεθεί η γειτονιά για τις φωνές σας. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε σ΄αυτή την σχέση είναι ο εγωισμός και των δύο σας.


2.Ταύρος με Τοξότη
Ιδανικό σεξουαλικό ταίρι που υπόσχεται αξημέρωτα βράδια. Ο Ταύρος γοητεύεται από τον τρόπο που σκέφτεται ο Τοξότης και θέλει να τον κάνει δικό του. Και οι δύο είστε πολύ ρομαντικές ψυχές και θα απολαύσετε τόσο τη συναισθηματική όσο και την σεξουαλική πτυχή της σχέσης σας.


3.Δίδυ
μος με Σκορπιο
Υπάρχει σεξουαλική χημεία και έντονο πάθος. Μια σεξουαλική εμπειρία που θα σας μέινει αξέχαστη και δε θα θέλετε να τελειώσει ποτέ. Μπορεί να είστε εντελώς αντίθετοι σαν χαρακτήρες, αλλά ως γνωστόν τα ετερώνυμα έλκονται και οι αντιθέσεις τους τους κάνουν να αλληλοσυμπληρώνονται.



4.Καρκίνος με Ιχθύ
Ιδανικό ζευγάρι στη ζωή και στον έρωτα. Συνδυάζετε ρομαντισμό και σεξουαλική φαντασία. Είστε γεμάτοι ευαισθησίες και τρυφερότητα. Το στοιχείο που χαρακτηρίζει τη σχέση σας είναι ο ερωτισμός, κι αυτό άλλωστε την κάνει και μοναδική.

5.Παρθένος με Αιγόκερω
Έχετε τη ίδια οπτική στις σχέσεις κι αυτό σας κάνει να τα βρίσκετε πολύ καλά και στο κρεβάτι, καθώς ο Αιγόκερως ξυπνά ερωτικές ευαισθησίες στον Παρθένο. Θα περάσετε αξέχαστες στιγμές γεμάτες απόλαυση και ηδονή.



6.Ζυγός με
Υδροχόο
Τρελή έλξη που μεταφράζεται σε εκπληκτικό σεξ. Στο κρεβάτι έχουν πολλές ομοιότητες κάνοντας το σεξ ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Το σεξ μεταξύ σας είναι απλά τέλειο. Αυτή η σχέση θα μπορούσε να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας.

3 σχόλια:

  1. oi syndyasmoi tsekarismenoi? an peiramatistw tha vrw empodia les e.. :/ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσεκαρισμένοι παιδί μου!!Υπάρχουν κι αλλοι συνδυασμοί που ταιριάζουν βέβαια..!Οποτε μην ανησυχεις:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. exeis proswpikh empeiria apo olous tous sundiasmous fantazomai.......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή