Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Καλή Χρονιά!!


Το 2011 έφτασε στο τέλος του. Ομολογουμένως, μια δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας τόσο στον οικονομικό, όσο και στον πολιτικό τομέα, και αναμφισβήτητα αυτό το έτος θα το θυμόμαστε ως μια μελανή σελίδα στην ιστορία. Αλλά όλα αυτά τελειώσαν, κι ελπίζουμε το 2012, που έρχεται γεμάτο αισιοδοξία να το θυμόμαστε ως την καλύτερη χρονιά της ζωής μας, το λένε άλλωστε και τα ζώδια.

Υπάρχει ένας αστικός μύθος που υποστηρίζει πως ότι κάνεις την πρώτη μέρα του χρόνου, το κάνεις όλο το χρόνο. Γι' αυτό το λόγο το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είναι τόσο σημαντικό και οι παρέες αφιερώνουν ώρες μέχρι να βρουν το κατάλληλο μέρος, που θα περάσουν το ρεβεγιόν τους. Άσχετο αν όλοι τελικά αποφασίζουν, κυριολεκτικά, τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες στο blog, φαίνεται πως η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τις επιλογές για την έξοδο του ρεβεγιόν, καθώς το 52% των αναγνωστών προτιμάει να περάσει το ρεβεγιόν του σε σπίτι με φίλους. Το 21% προτιμά να πάει σε κλαμπ. Το 17% σε μπουζούκια και το 8% σε ρεμπετάδικο. Eσείς όπου κι αν αποφασίσετε να πάτε να περάσετε καλά!! Κι αυτό συνήθως εξαρτάται από την σωστή παρέα, κι όχι από το μέρος στο οποίο θα πάτε.

Η νέα χρονιά που έρχεται φέρνει μια νέα αρχή, ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ζωή μας. Μπορούμε να θέσουμε νέους στόχους, να αλλάξουμε τα πράγματα που μας ενοχλούν, να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, αλλά και το περιβάλλον τριγύρω μας. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές του Η. Jackson Brown Jr για μια καλύτερη ζωή το 2012.
  1. Μην κάνετε τίποτα, που δε θα έκανε τη μητέρα σας περήφανη.
  2. Φροντίστε αυτούς που αγαπάτε.
  3. Να είστε τολμηροί και θαρραλέοι. Όταν κάποια στιγμή κοιτάξετε το παρελθόν θα μετανιώσετε περισσότερο για τα πράγματα που δεν κάνατε, παρά για όσα κάνατε.
  4. Σταματήστε να κατηγορείτε τους άλλους. Αναλάβετε ευθύνη για τις πράξεις σας.
  5. Να είστε αποφασιστικοί, ακόμα κι αν κάποιες φορές παίρνετε λάθος αποφάσεις.
  6. Να είστε δημιουργικοί.
  7. Να είστε ειλικρινής.
  8. Να είστε έντιμοι.
  9. Να καταλάβετε πως η ευτυχία δε βασίζεται στις θέσεις, στην δύναμη, στο πρεστίζ, αλλά στις σχέσεις με τους ανθρώπους που σέβεστε και αγαπάτε.
  10. Θεωρείστε σημαντική την ποιότητα στην ζωή σας.
  11. Αφοσιωθείτε στο να βελτιώσετε τον εαυτό σας.
  12. Συμπεριφερθείτε στους άλλους, όπως θα θέλατε να σας φέρονται.
  13. Κάντε αποταμίευση.
  14. Επιμονή, επιμονή, επιμονή.
  15. Να είστε μεγαλόκαρδοι.
  16. Να είστε γενναιόδωροι.
  17. Να συγχωρείτε τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους.
  18. Να γίνετε ο πιο ενθουσιώδης και θετικός άνθρωπος που ξέρετε.
  19. Δώστε στους γύρω σας περισσότερα απ' όσα περιμένουν και κάντε το με χαρά.
  20. Δουλέψτε πάνω σε κάτι που σας διασκεδάζει και το ευχαριστιέστε και αξίζει τον χρόνο και το ταλέντο σας.
Εγώ, πάλι, προτείνω τα εξής:
  • ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
  • ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
  • ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
  • ΜΙΛΗΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
  • ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
  • ΔΙΑΦΩΝΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
  • ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
  • ΦΟΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
  • ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
  • ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
  • ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
  • ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
  • ΠΑΙΞΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
  • ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
Αγαπημένοι μου αναγνώστες, εύχομαι να έχετε την πιο ευτυχισμένη χρονιά της ζωής σας!!
Καλή Χρονιά!!Και να ΄μαστε καλά, να γινόμαστε xάλια!!

9 σχόλια:

  1. Η ατακα στο τελος τα σπαει!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!και οπως λες και εσυ να ειμαστε καλα να γινομαστε χαλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o epilogos nomizw pws htan to kalutero meros tou ar8rou!!mono kai mono g auto aksizei na to diavaseis :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ/ΕΣ !!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη χρονιαααααα!!!!!!Σας ευχομαι παντα να εχετε υγεια και να γεμιζετε τις μερες μας με τις ομορφες δημοσιευσεις σας!!ο καινουργιος χρονος ας φερει ακομα πιο πολλα και ποικιλα θεματα που θα μας κανουν να προβληματιστουμε αλλα και να ενημερωθουμε ταυτοχρονα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kalh xronia eleu8eroi diadiktuomenoi!!8a h8ela to 2012 na ferei eutuxia kai mia fwtografia apo tis diaxeiristries tou blog!!an kai to episkeptomai suxna den exw dei pote mou mia tetoia fwtografia !!8ermh mou paraklhsh loipon na anevei oso to dunaton suntomotero :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ FUN CLUB ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΩΜΕΝΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΡΤΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ENZZO ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ RNB ΠΑΡΤΥ!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά απο ένα ατελείωτο ξενύχτι και μια νύχτα που θα μου μείνει αξέχαστη έφτασα σπίτι για να ακόμη μια επίσκεψη στο blog σας!Όλο το 2011 ήσασταν η συντροφιά μου!!Εύχομαι το νέο χρόνο οι ελεύθεροι διαδικτυομένοι να συνεχίσουν να είναι η δεύτερη παρέα μου τις στιγμές που ο χρόνος ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δεν περνά αλλα και να εμπλουτίζουν το blog με περισσότερο ανατρεπτικά και ελκυστικά θέματα!Απο την καρδιά μου σας εύχομαι καλή χρονιά!!!Συνεχείστε την καλή δουλειά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Asxoliasto to oti kapoioi tetoies wres kai stigmes eidika edw pera grafoun akura sxolia me omades kai saxlamares :S telospantwn..na sas euxh8w kai gw me th seira mou kalh xronia me agaph kai eutuxia ma propantws ugeia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή