Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ??


ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός ερωτεύεται πολύ γρήγορα και συχνά το ίδιο γρήγορα του περνάει. Είναι από τους πιο φλογερούς και παθιασμένους εραστές του ζωδιακού κύκλου. Οι άντρες και γυναίκες Κριοί είναι πολύ σεξουαλικοί άνθρωποι και παίρνουν μεγάλη ευχαρίστηση από όλη τη διαδικασία - από το φλερτ μέχρι το κρεβάτι(ή το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου). Απολαμβάνουν τα παιχνίδια με τον/τη σύντροφο τους σε όλες τις ηλικίες, κι αν αυτά λείπουν, τόσο οι ίδιοι όσο και οι σύντροφοι τους θα υποφέρουν. Η όρεξη τους στο σεξ είναι άφθονη και έχουν ανάγκη από συντρόφους που ανταποκρίνονται σε αυτή την πληθωρική τους προσέγγιση. Δεν θα ανεχθούν για πολύ κάποιον που έχει αναστολές στο σεξ.

ΤΑΥΡΟΣ
Από πολλές πλευρές οι Ταύροι είναι ευνοημένοι στον έρωτα. Οι Ταύροι είναι ειλικρινά ρομαντικοί και πολύ γενναιόδωροι στις γιορτές και στις επετείους. Είναι καλοί εραστές, ευγενικοί και αισθησιακοί στο κρεβάτι και μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι το σκηνικό για τη σεξουαλική πράξη θα είναι όσο πιο πολυτελές γίνεται - αποκλείεται ο Ταύρος να θέλει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Χαρακτηριστικό του Ταύρου είναι η κτητικότητα, η οποία πηγάζει από το γεγονός ότι οι Ταύροι είναι σχεδόν πάντα έτοιμοι για κάτι ουσιαστικά μόνιμο, όπως είναι ο αρραβώνας ή ο γάμος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όταν οι Δίδυμοι ερωτεύονται βλέπουν τον κόσμο σαν παράδεισο. Οι Δίδυμοι θέλουν να δοκιμάσουν τα πάντα, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Πρόκειται για πολύ ερωτικό ζώδιο, που ξέρει καλά τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού και δε διστάζει να το μετατρέψει σε περιπέτεια για τον/την σύντροφο του. Η ερωτική ζωή τους παραμένει ζωντανή και απολαυστική για πολλές δεκαετίες. Αυτό που παίζει βασικό ρόλο για το ζώδιο αυτό είναι η πνευματική διάσταση της σεξουαλικότητας. Διαθέτουν καυτό ταμπεραμέντο και δύσκολα θα πλήξει κανείς κοντά τους. Οι Δίδυμοι αγαπούν την επικοινωνία και το φλερτ, παρόλα αυτά δεν φημίζονται για την απιστία τους. Χαρακτηριστικό τους είναι η ευφράδεια. Κανένα άλλο ζώδιο δεν είναι τόσο ομιλητικό και ετοιμόλογο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μόλις οι Καρκίνοι συνειδητοποιήσουν πως είναι ερωτευμένοι θα εκδηλώσουν όλα τα ρομαντικά και τρυφερά συναισθήματα τους, και μαζί η ευαισθησία και το πάθος τους, η ζωή τους θα αποκτήσει καινούργιο νόημα. Οι καρκίνοι είναι πολύ αισθησιακοί εραστές και, ενώ απολαμβάνουν μια έντονη σεξουαλική ζωή, τα τρυφερά και προστατευτικά τους αισθήματα μπορεί να κάνουν την ατμόσφαιρα λίγο κλειστοφοβική. Οι περισσότεροι Καρκίνοι έχουν τη συνήθεια να κακομαθαίνουν τον/την αγαπημένη τους με κοπλιμέντα και δώρα. Δε ξεχνούν ποτέ γενέθλια, γιορτές και επετείους. Ένας Καρκίνος είναι ιδιαίτερα στοργικός σε μια σχέση, αλλά μπορεί να γίνει και πολύ ζηλιάρης.

ΛΕΩΝ
Όταν οι Λέοντες ερωτεύονται λάμπουν. Ερωτεύονται έντονα και συχνά. Πληγώνονται εξίσου συχνά, κυρίως γιατί ο σύντροφος τους δεν μπορεί να τα βγάλει εύκολα πέρα μαζί τους. Οι Λέοντες είναι γενναιόδωροι, τόσο συναισθηματικά, όσο και ερωτικά. Τα θερμά τους συναισθήματα τους κάνουν παθιασμένους και ζητούν να εκφραστούν και να δώσουν ικανοποίηση στο μέγιστο. Οι σύντροφοι τους δεν πρέπει να ξεχνούν ότι οι Λέοντες θέλουν πάντα το καλύτερο και πως το σκηνικό της ερωτικής συνεύρεσης πρέπει να είναι όσο πιο ξεχωριστό και ρομαντικό γίνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όταν οι Παρθένοι συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ερωτευτεί, η πιο συνηθισμένοι τους αντίδραση είναι να ρωτήσουν : "μα τι μου βρίσκει?". Πιθανότατα, ο άλλος έχει εντυπωσιαστεί με τη ζωντάνια, τη φιλικότητα και την έντονη σεξουαλικότητα του Παρθένου. Αυτό που επίσης εντυπωσιάζει είναι η πολύ φυσική και γνήσια μετριοφροσύνη τους - ασκεί στους άλλους γοητεία, αλλά οι ίδιοι μπορεί να νομίζουν πως δεν είναι ελκυστικοί. Ας έχουν κατά νου πως η συστολή μπορεί να αποτελέσει σπουδαίο αφροδισιακό.

ΖΥΓΟΣ
Οι Ζυγοί ερωτεύονται εύκολα και συχνά κι αυτό βασίζεται στη ανάγκη τους για συντροφικότητα. Στην αρχή κάθε υποψήφιος φαντάζει στα μάτια τους ιδανικός σύντροφος. Ο αυθεντικός Ζυγός είναι άπιστος και ερωτιάρης. Γι΄αυτό και όταν δίνεται σε κάποιον δε μπορεί να διανοηθεί πως θα τον προδώσει. Οι Ζυγοί έχουν την ικανότητα να δημιουργούν ερωτική ατμόσφαιρα, με απίθανες διεργετικές προεκτάσεις, οπότε είναι δύσκολο να τους αντισταθούν. 'Εχουν το ταλέντο να προσαρμόζονται σε όλες τις καταστάσεις. Ενώ απεχθάνονται τη χυδαιότητα και τους κακούς τρόπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όταν οι Σκορπιοί ερωτεύονται, η κατάσταση του είναι σοβαρή. Δεν είναι μόνο σεξουαλικά, αλλά και ψυχολογικά παθιασμένοι, ενώ τα αισθήματα τους για το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει φτάνουν σε βαθμό εμμονής και συνοδεύονται από μια ελπίδα ότι θα έχουν την ανάλογη ανταπόκριση. Στο σεξ χαρακτηρίζονται ως κυρίαρχοι, καθώς τους αρέσει η ένταση κι όταν αποφασίσουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους τίποτα δεν τους σταματάει. Παθιασμένοι, ευεργετικοί και γνώστες των ερωτικών τεχνικών, τις οποίες χρησιμοποιούν σωστά προκειμένου να φτάσουν στο ζενίθ της ηδονής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι Τοξότες είναι παθιασμένοι και δεν θα έχουν καμιά αναστολή να εκφράσουν τα συναισθήματα τους. Τους αρέσει το φλερτ και γενικά δεν παίρνουν την ερωτική τους ζωή στα σοβαρά. Πράγματι, δεν είναι σπάνιο να έχουν δύο σχέσεις ταυτόχρονα. Ενώ είναι πολύ καλοί στα λόγια και θα έχουν έτοιμες δικαιολογίες στην περίπτωση που αποκαλυφθούν. Για τους Τοξότες το σεξ πρέπει να γίνεται με χαρά, ενθουσιασμό και πολύ πάθος και διαθέτουν τόλμη, φαντασία και αισθησιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι ερωτεύονται με σφοδρότητα. Ωστόσο, πριν εκφράσουν τα αισθήματα τους θα σιγουρευτούν και θα εκλογικευτούν για να μη βάλουν τον εαυτό τους σε δύσκολη θέση. Η απόρριψη είναι βαριά για όλους, αλλά στους Αιγόκερους προκαλεί βαθύ πλήγμα στην αυτοεκτίμηση τους. Είναι άλλωστε το ζώδιο που βάζει τον εαυτό του πάνω από όλους και από όλα. Στον τομέα του σεξ η φαινομενική τους ψυχρότητα δεν σημαίνει απαραίτητα αδιαφορία ή έλλειψη ενδιαφέροντος για την ερωτική πράξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όταν οι Υδροχόοι ερωτεύονται η κατάσταση τους είναι σοβαρή. Υπάρχει μια τάση να τους αρέσουν άνθρωποι που είναι κάπως διαφορετικοί από αυτούς. Ίσως το πρόσωπο που τους έλκει να έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα καριέρα ή, όπως συμβαίνει συνήθως να προέρχεται από διαφορετική εθνότητα και πολιτιστικό υπόβαθρο. Αυτό είναι αρκούντως προκλητικό για να προσθέσει ενδιαφέρον στην σχέση. Οι Υδροχόοι έχουν αναμφισβήτητα ξεπεράσει όλα τα ταμπού στον ερωτικό τομέα. Τίποτα δε τους σοκάρει και δεν τους ξαφνιάζει και είναι πάντα έτοιμοι να δοκιμάσουν τα πάντα, αρκεί φυσικά να υπάρχει και το πνευματικό ερέθισμα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η άκρως συναισθηματική φύση του Ιχθύ θα εκφραστεί πλήρως όταν ερωτευτεί. Χαρακτηριστικό τους είναι να υπερεκτιμούν την ικανότητα τους να λένε πιστευτά ψέματα και οι εύστροφοι σύντροφοι τους να τους καταλαβαίνουν. Ωστόσο, η γοητεία τους σε τέτοιες στιγμές είναι ακαταμάχητη και έχουν μεγάλες πιθανότητες να γλιτώσουν τελικά. Ο αισθησιασμός σε όλες του τις αποχρώσεις είναι συνδεδεμένες με τα συναισθήματα τους. Στο σεξ εκδηλώνουν όλη τους την τρυφερότητα, θέλοντας ως αντάλλαγμα να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να λαμβάνει υπόψη ο σύντροφός τους τις ανάγκες τους. Διαθέτουν ασυγκράτητο πάθος, αλλά και αισθησιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου