Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Οι Ελεύθεροι-Διαδικτυωμένοι στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ!!


Μια φθινοπωρινή μέρα ξημέρωσε την Παρασκευή στις 18 του Μάη. Για την ακρίβεια, δε σταμάτησε να βρέχει ούτε λεπτό. Λίγο ειρωνικό να κάνεις καλοκαιρινό πάρτυ με φθινοπωρινό καιρό, δε συμφωνείτε? Παρόλα αυτά, παρά τις καταιγίδες, παρά τα σύννεφα, παρά το κρύο, η διάθεση μας παρέμεινε στα ύψη. 


Το κέφι ήταν αστείρευτο, ο χορός ασταμάτητος και κάπως έτσι φέραμε ξανά το καλοκαίρι  στο Ακρωτήρι! Γιατί κάποιες φορές δε χρειάζεσαι καλό καιρό για να περάσεις όμορφα, αλλά επιβάλλεται να έχεις την κατάλληλη παρέα, κι αυτή δεν ήταν άλλη από την παρέα των Ελεύθερων-Διαδικτυωμένων. Αυτό άλλωστε ήταν και το μυστικό επιτυχίας για το πάρτυ μας. Η εκδήλωση έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση 50.000 προβολών και σας ευχαριστούμε πολύ που μας διαβάζετε και μας στηρίζετε.

Όπως μας είπατε κι εσείς, ήταν, αναμφισβήτητα, το καλύτερο πάρτυ μας μέχρι σήμερα. Το μόνο σίγουρο είναι πως έπεται συνέχεια, και μάλιστα πολύ σύντομα. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους σας, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, την ενέργεια σας και το κέφι σας. Οι Ελεύθεροι-Διαδικτυωμένοι ξέρουν να διασκεδάζουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν.


ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ-ΔΙΑΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου