Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

10 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!


1. Θυμάστε όταν ήμασταν παιδιά, ποια ήταν η κύρια πηγή εισοδημάτων μας τα Χριστούγεννα? Αναμφισβήτητα τα κάλαντα . Τι κι αν μεγαλώσαμε λιγάκι? Ποιός μας απαγορεύει να πάρουμε το σκουριασμένο τριγωνάκι μας και να πάρουμε τους δρόμους? Κανείς! Ξεχυθείτε στις γειτονιές τις περιοχής σας και πείτε τα κάλαντα!!

2. Αν πάλι ντρέπεστε να πείτε τα κάλαντα ή αν απλά δεν έχετε καλή φωνή, μπορείτε να κλέψετε τα παιδάκια, που θα λένε τα κάλαντα. Κακή πράξη από την μία. Από την άλλη είναι παιδιά, και χαλάνε τα λεφτά τους σε ακριβά παιχνίδια. Άδικο δεν είναι? Τόσα έξοδα έχουμε, ρεβεγιόν, ρούχα, φαγητά, δώρα.

3. Ντυθείτε Άγιος- Βασίλης. Βάλτε, επίσης, τους φίλους σας να ντυθούν τάρανδοι, ελαφάκια, καλικάντζαροι κι άλλα τέτοια Χριστουγεννιάτικα, και κατεβείτε στο Σύνταγμα. Όλο και κάποιος θα καταλάβει την απελπισία σας, και θα σας αφήσει κανένα ευρώ.

4. Διοργανώστε παζάρια αγάπης στην γειτονιά σας, πουλώντας αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πια. Μια καλή ιδέα θα ήταν να πουλήσετε τα ρούχα και τα αξεσουάρ του περσινού ρεβεγιόν, καθώς δε μπορείτε να τα φορέσετε και φέτος, αφού έχουν πλέον "καεί".

5. Κάντε καλές πράξεις (για να διορθώσετε και το κάρμα σας μετά την κακή πράξη στα κάλαντα). Βοηθήστε, παραδείγματος χάρη, μια ηλικιωμένη κυρία να περάσει το δρόμο. Κάτι θα σας δώσει για τον κόπο σας. Κι αν δεν σας δώσει, θα έχετε, απλά, περισσότερες πιθανότητες να πάρετε δώρο από τον Άγιο-Βασίλη.

6. Πουλήστε δώρα φίλων, γνωστών και συγγενών σε άλλους. Έτσι θα καταφέρετε να κερδίσετε χρήματα χωρίς κανένα κόπο.

7. Πουλήστε τα γλυκά της μαμάς σας. Στήστε πάγκο έξω από ένα σουπερ-μάρκετ και πουλήστε κουραμπιέδες, μελομακάρονα και δίπλες. Τα σπιτικά γλυκά έχουν ιδιαίτερη πέραση τελευταία. Αν πάλι η μαμά σας αναρωτηθεί που πήγαν τα γλυκά της, πείτε της πως σας έπιασε μια ξαφνική λιγούρα και τα φάγατε.(Θα χαρεί!)

8. Πάρτε ένα στολίδι, από όποιο δέντρο βρίσκετε, που είναι ήδη στολισμένο, και στολίστε το δικό σας. Το δέντρο σας θα γίνει ξεχωριστό, αλλά και όμορφο, χωρίς να σας κοστίσει τίποτα.

9. Ζητήστε ταπεράκι για το σπίτι από το τραπέζι που σας έχει καλέσει η Θεία, Γιαγιά, φίλη κλπ. Ένα ταπεράκι την ημέρα, το σουπερ-μάρκετ κάνει πέρα. Αφήστε που σ΄αυτά τα γιορτινά δείπνα το περισσότερο φαγητό περισσεύει. Δεν είναι κρίμα να πετάμε φαΐ σε τέτοιες δύσκολες εποχές?

10. Τέλος, αν δεν καταφέρετε να κερδίσετε χρήματα με κανέναν από τους πιο πάνω τρόπους, διοργανώστε έναν έρανο αγάπης και ζητήστε από φίλους και συγγενείς να συνδράμουν οικονομικά. Εγγυημένη επιτυχία.

3 σχόλια:

  1. πολύ ενδιαφέρον τρόποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοί και οι 10 τρόποι σας εδω που φτάσαμε δώσατε λύση σε πολλούς . Θα τους αναλύσω έναν έναν με την σειρά και θα ΔΩ τι
    Θα κάνω ΜΈΧΡΙ τα Χριστούγεννα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή