Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Η βιογραφία της Χριστίνας..

Πριν ακριβώς 19 χρόνια, και για την ακρίβεια την Τετάρτη 20 Μαΐου του 1992, γεννήθηκε ο καρπός του έρωτα δύο ανθρώπων, της κυρίας Φωτεινής και του κύριου Λευτέρη. Αποφασίσανε στο μικρό τους κοριτσάκι να δώσουν το όνομα Χριστίνα.

Η Χριστίνα μεγάλωσε(και μεγαλώνει) στου Ζωγράφου. Όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει πως ήταν πάντα ανήσυχο πνεύμα, με οικολογική συνείδηση και τρομερή ζωντάνια. Θα την χαρακτήριζες γλυκιά, μελιστάλαχτη και αξιολάτρευτη. Αν την ψάχνεις Παρασκευή,Σάββατο ή Κυριακή βράδυ, το πιθανότερο είναι να την πετύχεις σε κάποιο μπουζούκι ή κλαμπ στην παραλιακή-ναι είναι κλασσικό party animal. Αν δώσετε ραντεβού, να πας μισή ώρα αργότερα για να περιμένεις λιγότερο-ναι, πάντα αργεί στα ραντεβού της.

Στα παιδικά της χρόνια η Χριστίνα ήταν πολύ διαφορετική απ ΄ότι σήμερα. Στο δημοτικό οι δασκάλες της πάντα είχαν ένα καλό λόγο να σου πουν γι΄αυτό το παιδί. Άριστη μαθήτρια, με κλίση στα φιλολογικά μαθήματα. Έκανε μπαλέτο, γαλλικά και πιάνο. Στο γυμνάσιο η Χριστίνα είχε βάλει στόχο να γίνει δικηγόρος όταν μεγαλώσει, και γι΄αυτό διάβασε νυχτημερόν-ναι ήταν ένα φυτουκλάκι. Στο Λύκειο, ωστόσο, η Χριστίνα αποφάσισε να αλλάξει πορεία κι από εκεί που ήθελε να γίνει δικηγόρος, φιλόλογος ή ψυχολόγος, αποφάσισε πως της αρέσει περισσότερο η φυσική και τα μαθηματικά. Όταν ανακοίνωσε στους γονείς της αυτή την αλλαγή, νόμιζαν πως τους έκανε πλάκα. Κι όμως μιλούσε σοβαρά!! Το είχε βάλει στόχο να γίνει επιστήμονας. Και έγινε(θα γίνει δηλαδή!!).

Το άρθρο αυτό γράφτηκε με αφορμή τα γενέθλια της Χριστίνας..Ας της ευχηθούμε λοιπόν..
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΤΑΣΙΑ!!
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!

1 σχόλιο:

  1. Θα την χαρακτήριζες γλυκιά, μελιστάλαχτη και αξιολάτρευτη.
    AHAHAHAHHAHAHAH TATIANA PE9ANA. ahahahahah
    MELISTALAXTI???
    AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA
    a re xristinaaaaki!!!!! xronia s pollaaaa!
    ahahahah <3 <3 <3 <3
    sagapame poli :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή