Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ [20]..!

1.Να ερωτευτείς με πάθος και να δοθείς ολοκληρωτικά σε μία σχέση, ακόμα κι αν ξέρεις πως κάνεις το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου.

2.Να διεκδικήσεις αυτόν που θες με σώμα και ψυχή, ακόμα κι αν φας τα μούτρα σου ή σε απορρίψει στεγνά. Άλλωστε, αν δεν τολμήσεις τώρα, πότε θα τολμήσεις??

3.Να βγεις με τους φίλους σου και να περάσεις τόσο καλά που για μια στιγμή να νιώσεις αυτό που λέμε 'ευτυχία'.

4.Να μεθύσεις τόσο πολύ που να μη μπορείς να περπατήσεις. Και φυσικά την επόμενη μέρα να μη θυμάσαι τίποτα από τη χθεσινή βραδιά.

5.Να πας μια μέρα στη σχολή αμέσως μετά από μπουζούκια. Μόνο φρόντισε να μην έχεις πάνω σου γαρύφαλλα και να μη βρωμάς ουίσκι.

6.Να περάσεις ένα μάθημα στην εξεταστική αδιάβαστος, με σκονάκι, αντιγραφή ή από καθαρή τύχη.

7.Να λείπεις όλη τη μέρα από το σπίτι, όχι επειδή το θες, αλλά επειδή έχεις αναλυμένες κοινωνικές υποχρεώσεις σε διάφορες καφετέριες της περιοχής.

8.Να πας ένα ταξίδι χωρίς προορισμό. Να μπεις, δηλαδή, σ΄ένα πλοίο,τρένο, αεροπλάνο προς άγνωστη κατεύθυνση (ναι, και με βάρκα την ελπίδα!).

9.Να μη σου μείνουν λεφτά για να πληρώσεις το ρεύμα. Τι τις ήθελες τις πολλές εξόδους αυτό το μήνα? Από την άλλη δε θα σε πολυνοιάζει, γιατί θα είναι πολύ ρομαντικά με το σκοτάδι και τα κεράκια σου.

10.Να είσαι στον κόσμο σου, να κάνεις όνειρα για ένα καλύτερο αύριο και να πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα, αρκεί να το θες πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου