Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Η ΠΡΩΤΗ(ΚΙ ΟΧΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) ΣΑΣ ΦΟΡΑ.. ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ!!!

Μετά από παράκληση του αντρικού κοινού του μπλογκ, αποφασίσαμε να αναφερθούμε σε ένα καθαρά αντρικό θέμα, που ξέρω ότι σας αφορά όλους, ακόμα κι αν πολλοί από εσάς δεν το παραδέχεστε. Κακά τα ψέματα η πρώτη φορά με τη σύντροφο σας σημαίνει πολλά. Γι΄αυτό διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε σημειώσεις!! ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΣΕ ΑΦΟΡΑ!!

ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ...Κάθεται απέναντι σου, ελαφρώς ντυμένη, αλλά όχι πολύ προκλητικά, αρκετά για να αφήνει τη φαντασία σου να οργιάζει. Πίνει αμέριμνη το ποτό της, γελάει με τις φίλες της, αλλά ταυτόχρονα έχει ένα βλέμμα, που σου δίνει να καταλάβεις ότι μπορεί να κατακτήσει τα πάντα, κι αυτό σε τρελαίνει. Δε μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Σε εντοπίζει και τα βλέμματα σας διασταυρώνονται. Σου δείχνει ότι σε θέλει, χωρίς όμως να σου δίνει τη σιγουριά να πας να της μιλήσεις. Δε μπορείς να αντισταθείς. Της μιλάς. Πάει πολύ καλά. Υπάρχει χημεία. Ανταλλάσσετε αριθμούς. Τα κατάφερες!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...Την παίρνεις τηλέφωνο και κανονίζετε να βγείτε. Βγαίνετε και περνάτε πραγματικά καλά. Μετά από μερικά ραντεβού, αρχίζεις να σκέφτεσαι πως το πράγμα πάει καλά, και θες πολύ να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο. Κι εκεί είναι που αρχίζουν τα δύσκολα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ..Σύμφωνα με έρευνες το 70% των γυναικών κρίνουν από το σεξ της πρώτης φοράς, αν θα υπάρξει δεύτερη. Καθόλου αισιόδοξο ποσοστό, έτσι? Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, είναι γεγονός. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ. 'Ασε που, αν είσαι τυχερός, η παρτενέρ σου μπορεί να ανήκει στο υπόλοιπο 30%. Αν δεν είσαι διάβασε προσεκτικά παρακάτω και κράτα σημειώσεις.

1)Δώσε βάση στα προκαταρκτικά και στα χάδια. Όταν φιλάς για πολλή ώρα μια γυναίκα, νιώθει ότι δεν την θες μόνο για το σεξ. Τα προκαταρκτικά ΠΡΕΠΕΙ να διαρκούν ώρα και να μην τα αντιμετωπίζεις σαν αγγαρεία. Το ξέρω πως μπορεί να βαριέσαι λίγο και να μην σκέφτεσαι τόσο την παρτενέρ σου, απλά σκέψου πως κι εσύ θα βγεις κερδισμένος. ΄Αλλωστε, ότι δίνεις παίρνεις στον κόσμο των γυναικών, αν είσαι καλός μαζί της, θα είναι εξίσου καλή μαζί σου.

2)Για την πρώτη σας φορά προτίμησε μια σίγουρη στάση που θα αρέσει και στους δύο, όπως το ιεραποστολικό. Θα μειώσει την αμηχανία της πρώτης φοράς και συγχρόνως θα είστε σε οπτική επαφή και θα έχετε την ευκαιρία να ανταλλάσσετε φιλιά πάθους. Άλλωστε, στις γυναίκες αρέσει να έχεις το πάνω χέρι, όσο κι αν δεν το παραδέχονται.

3)ΠΡΟΣΟΧΗ!Αν έχεις κάποιο βίτσιο, βλέπε μαστίγια, στολές, χειροπέδες, βία, dirty talk, τρίτα πρόσωπα στο κρεβάτι, sex toys, μην τα φανερώσεις την πρώτη φορά, εκτός κι αν η παρτενέρ σου είναι ιδιαίτερα καταδεκτική.

4)Να την προσέχεις και να δείχνεις ότι την νοιάζεσαι. Μετά το σεξ πάρ΄την μια αγκαλιά και να είσαι γενικά τρυφερός μαζί της. Φίλα την, μίλα της για διάφορα θέματα, πρότεινε της να την πας σπίτι, ή να κοιμηθείτε μαζί. Ναι, θέλουμε το παραμύθι μας,και ναι, θέλουμε κάποιον να μας φροντίζει! Μην τρομάζεις, ένα εικοσάλεπτο τρυφερότητας για το 56% των γυναικών είναι αρκετό και λέει πολλά.

5)Σε ποσοστό 73% οι γυναίκες περιμένουν ένα τηλεφώνημα την επόμενη μέρα!! Έστω κι να δεν σου άρεσε, έστω κι αν το μετάνιωσες, φέρσου σαν άντρας και μην την υποβιβάζεις. Μπορείς απλά να μην το συνεχίσεις. Το μήνυμα είναι μια εναλλα΄κτική λύση, αλλά παραείναι απρόσωπο, και το chat στο facebook δε θα το συνιστούσαμε. ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ"! ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ!! Άλλωστε όποιος θέλει βρίσκει τρόπο..

ΕXTRA TIP: Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στο χώρο που θα αποφασίσεις να γίνει η πρώτη σας φορά πραγματικότητα Οι γυναίκες συνήθως προτιμούν το χώρο τους. Αν ωστόσο επιμένεις να πάτε σπίτι σου φρόντισε να φτιάξεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σένα και τη σύντροφό σου...Προσπάθησε να την ψυχολογήσεις στα πρώτα ραντεβού ώστε να πετύχεις το στιλ της, που φυσικά θα κάνει και εσένα αν αισθάνεσαι άνετα. Επίσης σιγουρέψου πως το σπίτι σου είναι καθαρό και τακτοποιημένο πριν της προτείνεις να το επισκεφτεί..

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου