Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Άντρες....τι να νιώθουν άραγε...?

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, όταν έρχεσαι αντιμέτωπη με περίεργες καταστάσεις με ένα άντρα τι μπορεί να σκέφτεται αυτός εκείνη τη στιγμή ή σε ανάλογη κατάσταση? Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί να σκέφτεται? Μα φυσικά και το έχεις κάνει, απλά δε μπόρεσες ποτέ να καταλάβεις τι γίνεται μες στον εγκέφαλό τους! Ηρέμησε ούτε αυτοί μπορούν να καταλάβουν τι γίνεται στο δικό σου, όχι γιατί είναι αναίσθητοι άχρηστοι και ζώα, αλλά γιατί λειτουργούν διαφορετικά ημισφαίρια του εγκεφάλου μας. Γι' αυτό και οι απόκρυφες σκέψεις του θα παραμείνουν για πάντα ένα άλυτο μυστήριο! Είσαι, όμως, τυχερή, γιατί σήμερα έχεις τη δυνατότητα να μάθεις τι σκέφτονται αυτά τα πλάσματα που δε μπορούμε με τίποτα να καταλάβουμε, όταν έρχονται αντιμέτωποι με περίεργες καταστάσεις! Ετοιμάσου να ακούσεις τη σκληρή αλήθεια φίλη αναγνώστρια!

Τι σκέφτεται όταν κάνει σεξ...
Αν υπάρχει κάτι το οποίο οι άντρες το αντιλαμβάνονται τελείως διαφορετικά από εμάς, αυτό είναι φυσικά η σεξουαλική πράξη. Η μεγάλη διαφορά εντοπίζεται στο γεγονός ότι, σε αντίθεση με εμάς, οι άντρες έχουν στύση. Πρόκειται για μια πανίσχυρη σωματική αντίδραση, εφόσον περισσότερες από 87 εκατομμύρια νευρικές απολήξεις που βρίσκονται στο πέος ερεθίζονται στο απόλυτα, βάζοντας φωτιά στην περιοχή του περινέου και στη συνέχεια όλου του σώματος, ενώ ταυτόχρονα οι παλμοί της καρδιάς γίνονται πάρα πολλοί γρήγοροι, με τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου να καραδοκεί, γι' αυτό καλό είναι μετά από κάποια ηλικία να αποφεύγονται τα μπλε χαπάκια. Εσένα φυσικά όλα αυτά μπορεί να μη σου λένε τίποτα, αλλά σκέψου πως είναι να νιώθεις σε ολόκληρο το σώμα σου την αίσθηση του πρώτου φιλιού με κάποιον που σου αρέσει πάρα πολύ, τη γεύση της αγαπημένης σου σοκολάτας στο στόμα, να σε χαϊδεύουν στα σημεία που ερεθίζεσαι, να κάνεις έρωτα και φυσικά όλα αυτά επί 1000! Τρομερό? Φυσικά μη ξεχνάμε πως δε μπορούμε να κατανοήσουμε την αίσθηση του να μπαίνεις σε ένα άλλο σώμα. Οι άντρες το παρομοιάζουν με κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο συγχρόνως, εφόσον είναι σα να βυθίζεις τη γλώσσα σου σε κάτι πολύ απαλό και ζουμερό που σε πιέζει ανακουφιστικά και ταυτόχρονα νιώθεις να σε τσιμπάει ένα ελαφρύ ηλεκτρικό ρεύμα που κάνει ολόκληρο το κορμί σου να ανατριχιάζει!

Τι να νιώθει όταν...τρώει χυλόπιτα?

Ένας ακόμη λόγος που θα ήλπιζες να είχες γεννηθεί άντρας είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών αντιμετωπίζει το φαινόμενο της χυλόπιτας πολύ χαλαρά, χωρίς να πέφτει σε κατάθλιψη, να αισθάνεται μειονεκτικά και να πρίζει ολημερίς και ολoνυκτίς τους φίλους του. Πριν βιαστείς να τους χαρακτηρίσεις αναίσθητα γουρούνια, σκέψου ότι οι άντρες είναι μαθημένοι από μικροί να αποδέχονται την ήττα, λόγω της ενασχόλησης τους με τα αθλήματα. Φυσικά και θα σπαστεί που δε κατάφερε να κερδίσει αυτό που επιθυμούσε, αλλά θα συνεχίσει τη ζωή του και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αναζητήσει αλλού αγκαλιά. Μη ξεχνάς και το αίσθημα του κυνηγού που υπάρχει στο dna τους από τις απαρχές της δημιουργίας του ανθρώπου. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που θα στεναχωρηθούν ή που ακόμη καλύτερα θα θελήσουν να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερο την κοπέλα που τους απέρριψε, το κόλπο με το γραμματόσημο ισχύει!

Τι να νιώθει όταν...παρουσιάζεται στο στρατό?
Αγαπητή αναγνώστρια αυτό είναι ένα συναίσθημα, που εμείς οι γυναίκες ούτε θα νιώσουμε ούτε θα καταλάβουμε ποτέ! Εκτός, βέβαια, αν έχεις περάσει σε στρατιωτική σχολή, τότε αλλάζουν τα πράγματα! Για τις φίλες, όμως, που πέρασαν οι περνούν τα φοιτητικά τους χρόνια φορώντας τα πολιτικά τους ρούχα όλη την εβδομάδα, αυτό είναι ένα άγνωστο συναίσθημα που θα σε κάνει να απεύχεσαι να είχες γεννηθεί άντρας σε αντίθεση με τα άλλα δύο! Για τους άντρες ο στρατός αποτελεί το μεγαλύτερο εφιάλτη τους, εφόσον τον παρομοιάζουν με τον εγκλεισμό μιας γυναίκας χωρίς τη θέληση της, ενώ ταυτόχρονα είναι αναγκασμένοι να θάβουν συνεχώς τον εγωισμό και την προσωπικότητα τους για να μη τον βάλουν στο μάτι. Φυσικά μη ξεχνάμε, πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχουν συνεχή επαφή με τον έξω κόσμο, ακούν τους φίλους τους να τους λένε πως γλεντάνε και ακόμη χειρότερο δε μπορούν να ξέρουν τι κάνουν οι κοπέλες τους, εαν φυσικά είναι δεσμευμένοι. Μήπως τώρα τους λυπήθηκες λίγο???

Τι να νιώθει ένας άντρας όταν...βλέπει την πρώην κοπέλα του, την οποία θέλει ακόμα...?

Όταν ένας άντρας χωρίζει από μία πολύ μεγάλη και σημαντική σχέση νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Είτε φταίει, είτε φταις, είτε απλώς τελείωσε, οι άντρες δε μπορούν να αντεπεξέλθουν εύκολα στη νέα πραγματικότητα. Και αυτό, γιατί οι άντρες όταν αγαπάνε και δένονται εξαρτώνται συναισθηματικά απόλυτα από την κοπέλα τους, όσο και αν δεν το παραδέχονται. Όταν μια γυναίκα πάρει την απόφαση να χωρίσει είναι τετελεσμένο, θα πονέσει θα κλάψει, αλλά θα ξέρει ότι τελείωσε, για τον άντρα, όμως, δεν είναι έτσι. Σκέψου μόνο ότι οι άντρές έχουν τη δυνατότητα να δείξουν τον ευαίσθητο εαυτό τους μόνο στην κοπέλα που αγαπάνε και μοιράζονται μαζί της τα πάντα σε αντίθεση με σένα που έχεις, τις φίλες σου, τη μαμά σου και πάει λέγοντας. Όταν, λοιπόν, χωρίζουν και έρχονται αντιμέτωποι τυχαία, ή μη, με την πρώην κοπέλα τους, που ακόμα είναι τρελά ερωτευμένοι είναι σα να τους πατάει τρένο. Η θέση τους σε αυτή την περίπτωση είναι ακόμη δυσκολότερη από την αντίστοιχη δικιά σου, εφόσον εκείνοι σε αντίθεση με σένα πρέπει να το παίξουν κούλ εκείνη τη στιγμή, αλλά και μετά μπροστά στους φίλους τους και να λιώσουν μόνοι τους αγκαλιά με ένα μπουκάλι ουίσκι. Ενώ εσύ σε αντίστοιχη περίπτωση θα πας τρέχοντας στην τουαλέτα να κλάψεις, στη συνέχεια θα κλάψεις μαζί με τις φίλες σου θα ακούσετε άπειρα καψουροτράγουδα μαζί και θα γίνεται χώμα, αλλά θα είστε μαζί. Είναι πολύ σημαντικό, όταν λυγίζεις, κάποιος να αφουγκράζεται τον πόνο σου. Και τελικά τι? Οι άντρες είναι πιο ευαίσθητοι? Αυτό δε μπορώ να το ξέρω, το μόνο που γνωρίζω είναι πως δεν "επιτρέπεται" να λυγίζουν και να κλαίνε, πως είναι τρομερά ανασφαλείς μετά το χωρισμό και γι' αυτό το λόγο πολλοί προσπαθούν να ξεχαστούν σε μια άλλη αγκαλιά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μετά το χωρισμό τους, για την άμεση αναπτέρωση του ηθικού και του εγωισμού τους. Επίσης ακολουθώντας αυτή την τακτική νιώθουν λιγότερο χώμα σε μια τέτοια συνάντηση, πείθει τους άλλους ότι έχουν πάει παρακάτω και ίσως πείσουν στο τέλος και τον εαυτό τους.
Τώρα λοιπόν που έμαθες λίγα περισσότερα πράγματα για τους άντρες ίσως και να είσαι λίγο καλύτερη μαζί τους.!! ;)

14 σχόλια:

  1. dn 8a pisteua gia kanena logo oti auto to keimeno to egrapse gunaika?! :P diafwnw MONO se orismenes leptomereies tis opoies vevaia 8a mporouses na xarakthriseis kai ws e3aireseis...opws eipes omws,oi apokryfes skepseis mas 8a meinoun gia panta ena aluto musthrio,opws kai oi dikes sas gia emas fysika!! (alex)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hi, I think your blog might be having browser compatibility issues.
    When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening
    in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
    Other then that, very good blog!

    my homepage ... selling a written off car

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. obviously like your ωebsite howеver you neеԁ to check thе spellіng on quіte а fеw of уouг ρоsts.

    Several of them are rife wіth spеllіng problems and I
    to find it very troublesome to inform the truth however I wіll surely cоme back аgain.


    my ωeb blog ... cars bought for cash glasgow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. My brother recommended I might like this blog. He was entirely right.
    This post truly made my day. You cann't imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

    Check out my web-site - how to buy a used car in texas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Wow, marvеlouѕ blog lаyout! Hoω long haѵe
    you been blogging for? you mаκe bloggіng look еаѕy.
    The ovегall look of уour web site iѕ great, as
    wеll aѕ thе content!

    My site; how much is my car worth free

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Someone necessarily assist to make critically posts I would state.
    This is the very first time I frequented your website page and to this point?

    I surprised with the analysis you made to make this particular
    submit incredible. Wonderful job!

    Also visit my web blog; Buy A Used Car With No Credit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I go to seе day-to-ԁay some web pagеs and blogs to гead articlеѕ or reviеwѕ, but this wеbpagе gіves quality baѕeԁ ρoѕts.


    Hеre is my web sitе ... Cash Cars For Sale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. I must thanκ yоu foг the efforts yоu
    havе put in ρеnnіng thіs wеbsite.
    I'm hoping to view the same high-grade blog posts by you later on as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my very own website now ;)

    Here is my website ... Selling cars for Cash

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hi there! Would yοu mind if I share your blog with mу twitter grouρ?
    There's a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thank you

    Also visit my homepage cars for cash dublin :: http://video.americanaddictthemovie.com ::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Hello! І just wish to offег you a big thumbs up for your eхcellent info уou have right hеre on this post.
    I am rеtuгning to your web sitе for more
    soon.

    Review my pаge; cаsh paіd fοr scrap cars - -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. This design is steller! You most certainly know how to keep a reader
    amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my
    own blog (well, almost...HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had to say,
    and more than that, how you presented it. Too cool!

    Also visit my blog: how to buy a used car in canada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Hi there, this weekend is pleasant for me, as this
    moment i am reading this enormous educational piece of writing here
    at my home.

    Here is my web page :: find a value of a car

    ΑπάντησηΔιαγραφή