Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Πως να τρελάνεις μια γυναίκα... (Οι ερωτογενείς ζώνες)

Αγαπητοί (άντρες) αναγνώστες, αν το έχετε παρατηρήσει τώρα τελευταία γράφουμε όλο και πιο συχνά άρθρα που σας αφορούν, μάλλον γιατί έχουμε μια μικρή υποψία ότι το αντρικό κοινό μας είναι μεγαλύτερο απ΄το γυναικείο. Γι΄αυτό, λοιπόν, σήμερα αποφάσισα να σας βοηθήσω να εξερευνήσετε το γυναικείο σώμα και να χαρίσετε στην σύντροφο σας μια εμπειρία που θα θυμάται για όλη της την ζωή. Το σημερινό μας θέμα? Οι ερωτογενείς γυναικείες ζώνες. Τι καλύτερο θέμα, άλλωστε, από αυτό, για ποδαρικό το 2012??

ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ένα φιλί μπορεί να διεγείρει όλο το σώμα, αρκεί να είναι το σωστό φιλί. Γυναίκες έχουν αναφέρει ότι ήρθαν σε οργασμό την διάρκεια που τις φιλούσε παθιασμένα ο σύντροφος τους. Πέφτεις από τα σύννεφα? Δε θα ΄πρεπε. Το δέρμα στην περιοχή των χειλιών είναι ιδιαίτερα λεπτό και επίσης στην περιοχή υπάρχουν εκατοντάδες αιμοφόρα αγγεία, γεγονός που που καθιστά τα χείλη ιδιαίτερα ευαίσθητα σε κάθε άγγιγμα.

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ίσως να μην το ήξερες, αλλά στις γυναίκες αρέσει πολύ να χαϊδεύεις απλά τα μαλλιά τους. Πέρνα τ
α δάχτυλά σου μέσα από τα μαλλιά της και χάιδεψε τα απαλά ή καν΄της μασάζ κοντά στις ρίζες. Αυτή σου η κίνηση είναι αρκετή για να κάνει την αγαπημένη σου να χαλαρώσει και να παραδοθεί στα χάδια σου.


Ο ΛΑΙΜΟΣ

Θα έχεις παρατηρήσει, φαντάζομαι, πως όταν φιλάς την σύντροφο σου στο λαιμό, ανατριχιάζει και νιώθει σα να την διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα. Είναι γεγονός πως η αίσθηση που σου δίνει το φιλί στον λαιμό είναι μοναδική, γι΄αυτό, άλλωστε κι οι γυναίκες το κατατάσσουν στις must κινήσεις που πρέπει να κάνει ένας άντρας για να τις σαγηνέψει. Μάλιστα, στην αρχαία Ιαπωνία το πίσω μέρος του λαιμού μιας γυναίκας (ο σβέρκος) αποτελούσε ένα από τα πιο ελκυστικά και διεγερτικά σημεία του κορμιού της για έναν άντρα. Κάτι ήξεραν οι Ιάπωνες.

ΤΑ ΑΥΤΙΑ

Οι λοβοί των αυτιών είναι ιδιαίτερα ερωτογενή ζώνη, καθώς είναι ευαίσθητοι στο άγγιγμα. 'Οταν, λοιπόν, θα ασχοληθείς με το αυτί της συντρόφου σου θα παρατηρήσεις μια απρόσμενη χαρά από μέρους της. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι αρχικά να τις ψιθυρίσεις κάτι στο αυτί, και στην συνέχεια να χαϊδέψεις, να γλείψεις και να δαγκώσεις απαλά τους λοβούς της. Μιλάμε για εγγυημένη επιτυχία!!



ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ


Από τις κλασικότερες ερωτογενείς ζώνες, το στήθος είναι ένα σεξουαλικό πεδίο που παίζει καθοριστικό ρόλο στην ερωτική έκσταση. Οι θηλές ανασηκώνονται με το φιλί,
τα χάδια και το μασάζ, σηματοδοτώντας τη διέγερση. Δώσε σημασία στην λεπτομέρεια και μην επικεντρωθείς μόνο σ΄ένα σημείο. Το σίγουρο είναι πως θα της προσφέρεις απίστευτη ηδονή.

Ο ΑΦΑΛΟΣ

Και όχι μόνο. Όλη η περιοχή γύρω από αυτόν, καθώς και το σημείο αμηά στην κοιλιά είναι ιδιαίτερα ερωτικά και ευαίσθητα, καθώς είναι περιοχές πλούσιες σε νευρικές απολήξεις. Ξεκίνα με χάδια καισυνέχισε με παθιασμένα φιλιά και θα καταφέρεις την απόλυτη διέγερση.


ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΟΙ

Πρόκειται για τους μυς στο εσωτερικό των ποδιών. Οι εν λόγω μυς συνδέονται απευθείας με την ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας και γι΄αυτό το λόγο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Ασχολήσου μ΄αυτή την περιοχή τόσο με τα χέρια, όσο και με το στόμα σου.

ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ


Και συγκεκριμένα το σημείο πίσω από τα γόνατα μπορεί να απογειώσει την σύντροφο σου μόνο μ΄ένα άγγιγμα
σου. Ακόμα μία περιοχή γεμάτη νευρικές απολήξεις με τεράστιες διεγερτικές ιδιότητες.

Θα πρέπει, τέλος, να ξέρεις πως η γυναικεία επιδερμίδα είναι μια απέραντη ερωτογενής ζώνη, ευαίσθητη σε χάδια και φιλιά. Φυσικά κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή κι έχει τα δικά της ευαίσθητα σημεία που θα πρέπει να ανακαλύψεις μόνος σου. Αν ωστόσο δοκιμάσεις όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με χάδια στην κλειτορίδα, θα κάνεις την αγαπημένη σου να δει πυροτεχνήματα, καθώς επίσης θα καταφέρεις να δεις στο πρόσωπο της ένα χαμόγελο ευχαρίστησης. Καλή τύχη λοιπόν!!

3 σχόλια: