Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΟΙ 10 ΩΡΑΙΟΙ ΤΟΥ EURO 2012

Φίλες μου σας έχω καλά νέα. Ξέρω πως βαριέστε το ποδόσφαιρο. Ξέρω πως δε θέλετε να κλειστείτε
στο σπίτι καλοκαιριάτικα, για να δείτε μπάλα, και προτιμάτε να πάτε για κανένα ποτάκι,  ή έστω για μια βόλτα στη θάλασσα . Το θέμα είναι πως ο καλός σας δεν λέει να μετακινηθεί από τον καναπέ, αλλά μένει καθηλωμένος εκεί για τέσσερις ώρες την μέρα τιμώντας τη Θεά "ΜΠΑΛΑ". Μην απογοητεύεστε. Σας έχω 10 λόγους που θα σας κάνουν να γίνετε φανατικές του euro, και συγκεκριμένα μιλάω για 10 κυρίους, που θα σας κάνουν να αγαπήσετε το ποδόσφαιρο και να καθηλωθείτε κι εσείς μπροστά στην τηλεόραση.

10. Στο νούμερο 10 συναντάμε τον Damien Perquis. Ο αμυντικός της Πολωνίας μας μαγεύει με τα γαλανά του μάτια. Είναι 28 ετών, έχει ύψος 1.82 και ανήκει στο ζώδιο του ταύρου. Παίζει στη Γαλλική Sochaux. Κάποιοι λένε πως μοιάζει με τον Beckham, αλλά τους θεωρούμε υπερβολικούς. Ο Damien έχει, άλλωστε, τη δικιά του γοητεία.





9. Robin Van Persie. Αν δίναμε έναν τίτλο, στον 28χρονό παίκτη της Ολλανδίας, αυτός θα ήταν, αναμφισβήτητα " Το πιο γλυκό χαμόγελο του euro 2012". O Robin παίζει στην Αγγλική Arsenal, είναι 1.83 και ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα. Τα σχόλια περιττεύουν.

8. Gianluigi Buffon. Στο νούμερο 8 ο τερματοφύλακας της Ιταλίας.   Ο Gianluigi έχει ύψος 1.92, είναι 34 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Παίζει στην Ιταλική Juventus.


7. Στο νούμερο 7 συναντάμε έναν ακόμα τερματοφύλακα. Και δεν είναι άλλος από τον Ισπανό Iker Casillas. Μη μου πείτε πως δεν θυμάστε αυτόν τον κύριο, καθώς και το καυτό φιλί που έδωσε στη σύζυγο του, αφού ήταν πλέον νικητής του Μουντιάλ. Ο Iker έχει ύψος 1.85, είναι 31 ετών και είναι δίδυμος. Θεωρείται από τους καλύτερους τερματοφύλακες του euro. Παίζει στην Ισπανική Real Madrit. 




6. Sebastian Larsson. Ένας Σουηδός που μας αρέσει πολύ. Είναι 27 ετών, με ύψος 1.78. Μας αρέσει το σώμα του. το τατουάζ του, αλλά και τα υπέροχα μάτια του. Παίζει στην Αγγλική Sunderland.   Το ζώδιο του? Δίδυμος.

5.Cristiano Ronaldo. Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται όταν ακούω αυτό το όνομα, είναι τα δάκρυα του στον τελικό του euro 2004. Παρ΄όλα αυτά, πρέπει να ομολογήσω πως αυτός ο Πορτογάλος αρέσει πολύ. Με τη φήμη του γυναικά, καθώς και με την εικόνα του κακού παιδιού μετράει εκατομμύρια θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο. Ο Cristiano είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.84 και ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου (αυτό εξηγεί πολλά, δε νομίζεις;). Παίζει στην Ισπανική Real Madrit.



4.  Olivier Giroud. Τι μας πρωτοαρέσει από αυτό το αγόρι; Δε ξέρω από που να αρχίσω. Από το πανέμορφο πρόσωπο του; Από το τέλειο σώμα του; Ή από τη σέξι γαλλική προφορά του; Ο Olivier είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.92 και ανήκει στο ζώδιο του ζυγού. Παίζει στην Γαλλική Montpellier και σίγουρα θα μας κάνει φανατικές της εθνικής Γαλλίας.

3.Μιχάλης Σιφάκης. Ο Κρητικός τερματοφύλακας της εθνικής μας, έχει κάψει καρδιές. Μας αρέσει γιατί είναι μελαχρινός και πολύ αρρενωπός. Eίναι 27 ετών, έχει ύψος 1.89 και ανήκει στο ζώδιο του παρθένου. Παίζει στον Άρη.




2. Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο αγαπημένος τερματοφύλακας όλων των Ελληνίδων. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας είναι κούκλος, αυτή είναι η αλήθεια. Είναι 29 ετών. έχει ύψος 1.88 και ανήκει στο ζώδιο του λέωντα. Δυστυχώς, είναι φρεσκοπαντρεμένος και πολυ ερωτευμένος με τη σύζυγο του. Παίζει στην Ιταλική Palermo.



1. Gerald Pique. Ποιός άλλος θα μπορούσε να είναι στην κορυφή αυτής της λίστας. Αναμφισβήτητα, ο πιο ωραίος του euro. Με αψεγάδιατη ομορφιά, μιας και είναι Ισπανός και πανέμορφα, γαλάζια μάτια. Ο Pique είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.92 και είναι αιγόκερως. Επίσης, είναι ο σύντροφος της Σακίρα, η οποία τον περνάει μόνο δέκα χρόνια. Παίζει στην Ισπανική Barcelona. Κι ένα έχουμε να πούμε εμείς, τυχερή η Σακίρα. Επίσης, να ευχηθούμε καλή τύχη στην Ισπανία. Είμαι σίγουρη πως όλες θα υποστηρίζετε εθνική Ισπανίας από εδώ και πέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου