Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Μικρά χρήσιμα μυστικά για γυναίκες

1. Πως να κρατήσεις το φερμουάρ σου στην θέση του:

Πολλές φορές το φερμουάρ από μερικά τζιν μου ανοίγει σε ανύποπτο χρόνο, ας πούμε επειδή το φερμουάρ είναι ελαττωματικό και όχι γιατί έχω πάρει μερικά κιλάκια. Όπως και να έχει, για να αποφύγετε αυτές τις ντροπιαστικές καταστάσεις, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα παλιό μπρελόκ από κλειδιά. Αφαιρέστε το σιδερένιο κυκλάκι, στο οποίο περνάμε τα κλειδιά μας και περάστε το στο φερμουάρ του τζιν σας. Αφού φορέσετε το τζιν, περάστε το σιδερένιο κυκλάκι από το μπρελόκ στο κουμπί του τζιν. Problem solved!



2. Πως να ταιριάξεις το κολιέ σου με την μπλούζα σου:


Ποτέ δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο πως να συνδυάσω σωστά το κολιέ μου με την μπλούζα μου. Ωστόσο, φαίνεται πως για κάθε σχήμα μπλούζας υπάρχει και το ιδανικό κολιέ. Όσο κι αν νομίζετε, λοιπόν,  πως μπορείτε να φορέσετε το αγαπημένο σας κολιέ με όλες τις μπλούζες και τα φορέματα σας, κάνετε λάθος. Η αλήθεια είναι πως το σωστό κολιέ θα απογειώσει την εμφάνιση σας, καθώς θα ταιριάξει αρμονικά με το σχήμα της μπλούζας ή του φορέματος. Άλλωστε το κολιέ είναι αυτό που κάνει την διαφορά στο λουκ σας.


3. Πως να "ανοίξεις" τα τακούνια σου:


Η αλήθεια είναι πως η ντουλάπα μου είναι γεμάτη από τακούνια, τα οποία ενώ αγαπώ να τα βλέπω, μισώ να τα φοράω. Και μιλάμε για πολλά ζευγάρια, που το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να τα θαυμάζω από μακριά, αντί να τα φοράω. Μέχρι που βρήκα τη λύση. Για να ανοίξετε τα αγαπημένα σας τακούνια και να τα κάνετε λίγο πιο άνετα, το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο πλαστικά σακουλάκια. Γεμίστε τα σακουλάκια με νερό μέχρι τη μέση, βγάλτε τον αέρα που έχει και σφραγίστε το σακουλάκι. Τοποθετήστε το σακουλάκι στο μπροστινό σημείο των παπουτσιών σας και βάλτε τα στο ψυγείο για ένα βράδυ. Αν χρειαστεί επαναλάβετε την διαδικασία.


4. Πως να αποφύγεις τους λεκέδες από ιδρώτα:


Ένα πολύ χρήσιμο κόλπο, που έμαθα πρόσφατα, για το πως να καθαρίζω τους λεκέδες από ιδρώτα στις μπλούζες μου, είναι το εξής: Πριν βάλετε την μπλούζα σας στο πλυντήριο, ψεκάστε την περιοχή κάτω από τη μασχάλη με χυμό λεμονιού. Έτσι, και ο λεκές ιδρώτα θα καθαρίσει, αλλά και θα εμποδίσετε τον λεκέ να εμφανιστεί ξανά.


5. Πως να διπλασιάσεις τον χώρο της ντουλάπας σου:

Πριν αποκτήσω το δωμάτιο-ντουλάπα που πάντα ονειρευόμουν, αναγκάζομαι να στοιβάζω τα ρούχα μου στη  ντουλάπα του δωματίου μου. Σας έχω μια έξυπνη λύση, που θα διπλασιάσει τα ρούχα που μπορείτε να χωρέσετε στη ντουλάπα σας. Πάρτε το τσίγκινο δαχτυλίδι από τα κουτιά των αναψυκτικών και περάστε στο πρώτο άνοιγμα την κρεμάστρα. Στο δεύτερο άνοιγμα περάστε μια δεύτερη κρεμάστρα. Τόσο απλά, έχετε διπλασιάσει τις κρεμάστρες που χωράνε στην ντουλάπα σας, άρα και τα ρούχα.


6. Πως να μη σκίζεις-πια- τα καλσόν σου:

Δε χρειάζεται να δώσετε πολλά λεφτά για να πάρετε καλσόν που να μη σκίζονται. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ψεκάζετε με λακ τα καλσόν σας κάθε φορά πριν τα φορέσετε. 


7. Πως να κάνεις τα πουλόβερ σου να φαίνονται καινούργια:


Τα πουλόβερ, μετά από καιρό, δημιουργούν κομπάκια και φαίνονται πολύ παλιά. Ο τρόπος για να απαλλαχτούμε από τα κομπάκια είναι απλός. Θα χρειαστείτε μια ελαφρόπετρα, ένα ψαλιδάκι και κολλητική ταινία, ή βούρτσα για υφάσματα. Περάστε την ελαφρόπετρα από το πουλόβερ, με κινήσεις από το πάνω μέρος του πουλόβερ προς τα κάτω. Μαζέψτε τα χνούδια που βγαίνουν με την κολλητική ταινία. Αν κάποιο κομπάκι δε βγαίνει χρησιμοποιείστε το ψαλιδάκι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου