Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Στιγμές που περιμένουμε ανυπόμονα το 2015

Καθώς το 2014 ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει και το 2015 βρίσκεται ήδη στα σκαρία, σας ετοίμασα μια λίστα με 10 events, πρεμιέρες, gadgets που περιμένουμε αγωνιωδώς αυτόν τον νέο χρόνο. 

1. ΑΡΓΙΕΣ
Ας ξεκινήσουμε από τα κλασσικά που περιμένουμε και αυτόν τον χρόνο. Τις αγαπημένες μας αργίες. Τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα ωστόσο, καθώς φέτος η 25η Μαρτίου και η 28η Οκτωβρίου πέφτουν Τετάρτη, και όπως καταλαβαίνετε ξεχνάμε πιθανά σχέδια για εξορμήσεις στην εξοχή. Βέβαια, από την άλλη, κανέναν δεν έβλαψε λίγη ξεκούραση μεσοβδόμαδα. Επίσης το Πάσχα φέτος πέφτει αρκετά νωρίς και συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου, οπότε κάτι μου λέει πως θα σουβλίσουμε το αρνάκι με τα μπουφάν μας. Τέλος, η Καθαρά Δευτέρα πέφτει στις 23 Φεβρουαρίου.

2. ΕΚΛΟΓΕΣ
Όπως φαίνεται το 2015 θα γίνουν βουλευτικές εκλογές. Τα πιθανά σενάρια είναι πολλά, αλλά από τα επικρατέστερα είναι τα εξής: θα βγει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, η χώρα θα βγει από την κρίση, θα γίνει αύξηση των μισθών, μείωση της φορολογίας και θα ζήσουμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα. Το δεύτερο πιθανό σενάριο είναι πάλι να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η χώρα να πτωχεύσει, να γίνει στάση πληρωμών και να πεθάνουμε από την πείνα, την δυστυχία και τις κακουχίες. Τέλος, υπάρχει και το σενάριο να βγει η Νέα Δημοκρατία και να συνεχίσει το έργο της και να οδηγήσει την χώρα στην ανάπτυξη και να ζήσουμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα.

3.  Robbie Williams
Είναι γεγονός! Ο Robbie Williams έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Rockwave Festival 2015, στα πλαίσια της περιοδείας του Let me entertain you tour 2015 και πραγματικά ανυπομονούμε να τον απολαύσουμε live στην σκηνή του Terra Vibe στην Μαλακάσα στις 20 Ιουνίου. Η προπώληση ξεκίνησε...

4. 50 Shades of grey
Το πρώτο βιβλίο της ερωτικής τριλογίας της Ε.Λ. Τζέιμς, που έκανε πιο πικάντικη τη σεξουαλική ζωή χιλιάδων νοικοκυρών και ζάμπλουτη τη συγγραφέα (100 εκατ. πωλήσεις σε 52 γλώσσες ), μεταφέρεται επιτέλους στο σινεμά και φυσικά ανυπομονούμε να τη δούμε. Η φοιτήτρια φιλολογίας Άννα Στιλ  ζει τη σεξουαλική της ολοκλήρωση στο κρεβάτι του δισεκατομμυριούχου κι ελαφρώς διεστραμμένου Κρίστιαν Γκρέι. Το «50 Αποχρώσεις του Γκρι» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Φεβρουαρίου του 2015. Από ότι όλα δείχνουν η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου φέτος θα είναι πιο S/M από ποτέ.

5. Star Wars 7: The Force AWakens 
Και μιας και ξεκινήσαμε με τις πολυαναμενόμες ταινίες του 2015, ας περάσουμε σε ένα εντελώς διαφορετικό είδος. Το Star Wars  επιστρέφει  στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου και εκατομμύρια φανς σε όλο τον κόσμο ανυπομονούν να δουν τη νέα ταινία. Στο καινούργιο Star Wars, παίζουν οι Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, and Max von Sydow. Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του J.J. Abrahams. Η συνέχεια στις οθόνες...

6. Game of thrones
Οι δημιουργοί της σειράς, Ντέβιντ Μπένιοφ και Νταν Βάις, σε μια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις τους, είπαν ότι η πέμπτη σεζόν θα είναι η πιο εντυπωσιακή. Όχι δηλαδή ότι περιμέναμε να πουν και κάτι άλλο. Εν τω μεταξύ έχουν ήδη κυκλοφορήσει trailer και teasers που το μόνο που κάνουν είναι να παρατείνουν την αγωνία μας. Ας κάνουμε, λοιπόν, υπομονή μέχρι τις 15 Απριλίου.

7. Κάτω Παρτάλι
Ίσως από τις λίγες φορές που μια ελληνική σειρά συγκεντρώνει τόσο ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό κοινό και μας κάνει πραγματικά να ανυπομονούμε για τα επεισόδια της νέας σεζόν που ξεκινάει τον Ιανουάριο. Η έξυπνη πλοκή, το μυστήριο, το  εύστοχο χιούμορ, αλλά και το πετυχημένο casting είναι μερικοί από τους λόγους που μας έχουν κάνει να αγαπήσουμε αυτή τη σειρά.


8. New gadgets
Για τους λάτρεις της τεχνολογίας η νέα χρονιά επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Mερικές από αυτές είναι το ρολόι της Apple, το νέο Samsung Galaxy S6, το i-phone 7 καθώς και το Apple i-pad Rro με οθόνη 12 ιντσών.






9. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Η στιγμή που ανυπομονούμε περισσότερο και το 2015 είναι αυτή των καλοκαιρινών διακοπών. Χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω, το καλοκαίρι έρχεται σε 153 μέρες. Υπομονή...







ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου