Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΟΧΗ

Τι έρωτες θα ήταν αν δεν είχαν μέσα τους αγάπη και μίσος, ίντριγκες και πάθη, αν δεν ήταν απαγορευμένοι, ένα πράγμα είναι σίγουρο πάντως ότι δεν θα παρουσίαζαν κανένα ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό κοινό. Μεγάλοι έρωτες έκαναν τεράστια επιτυχία στη μικρή οθόνη, όλοι μιλούσαν γι αυτούς και σχεδόν παρακαλούσαν να ζήσουν ένα τέτοιο έρωτα, και αν ήταν και παράνομος ακόμα καλύτερα, γιατί όσο και να το κάνεις το παράνομο έχει τη δικιά του γλύκα. Ας αρχίσουμε, λοιπόν, την αντίστροφη μέτρηση για τους πιο μεγάλους και μοιραίους έρωτες, που άφησαν εποχή στην ελληνική τηλεόραση. Χωρίς να ξεχνάμε ότι οι μεγάλοι έρωτες δεν καταλήγουν πάντα μαζί.


 10.Ντόλτσε Βίτα

  Ένας πραγματικά αταίριαστος έρωτας εξαιτίας της τόσο της μεγαλής διαφοράς ηλικίας μεταξύ της Χριστίνας Μαρκάτου (Άννα Παναγιωτοπούλου) και του Αντώνη (Θανάσης Ευθυμιάδης), όσο και από το γεγονός ότι ο δεύτερος ήταν αρραβωνιαστικός της κόρης της. Αυτός ο έρωτας, που μας συντρόφευσε για δύο σεζόν μας πρόσφερε μοναδικές στιγμές γέλιου, εξαιτίας των φοβερών περιστάσεων που προέκυπταν προκειμένου να μην μαθευτεί το μεγάλο τους μυστικό.
Αγαπημένη σκηνή: Το ζεϊμπέκικο του Αντώνη, που ενώ κάθεται και πίνει το κρασάκι του, ξαφνικά ακούγεται το "Τι ήμουνα για σένανε" και ο Θανάσης Ευθυμιάδης μας χαρίζει ένα από τα καλύτερα και πιο παθιασμένα ζεϊμπέκικα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.


 9.Κλείσε τα μάτια

 Ένας σίγουρα αταίριαστος, αλλά και μεγάλος έρωτας αυτός της Μαρίας (Πέμυ Ζούνη) και του Φίλιππου (Χριστόφορος Παπακαλιάτης). Ήταν τόσο παράφορος ο έρωτας τους, που δεν υπολόγισαν καν ότι ο Φίλιππος ήταν ο αγαπημένος της κόρης της Μαριάς, Χριστίνας (Ιωάννα Παππά). 
Αγαπημένη σκηνή: Αναμφισβήτητα η παράλληλη σκηνή, όπου ο Φίλιππος χορεύει ένα μαγευτικό τανγκό με τη Χριστίνα, ενώ συγχρόνως βλέπουμε μια κλασσική ερωτική σκηνή με την υπογραφή Παπακαλιάτη.
 

8.Είσαι το ταίρι μου


 Με αυτή τη σειρά αποδείχθηκε πως ο έρως πάχη και κάλλη δεν κοιτά. Η Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) ως <<Βίκυ>> κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του όμορφου Σωτήρη (Αλέξης Γεωργούλης) προσφέροντας μας άφθονες στιγμές γέλιου και αποδεικνύοντας μας πως όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα.
Αγαπημένη σκηνή: Δύσκολο να ξεχωρίσουμε μια αγαπημένη σκηνή, αλλά αξέχαστη θα μείνει η ατάκα της Στέλλας: "Σωτήρη μη φέυγεις, θα φαρμακωθώ"



   
7.Αναστασία


  Η Μυρτώ Αλικάκη ως Αναστασία έζησε έναν  παράνομο έρωτα με τον Μηνά Χατζισάββα ο οποίος ήταν ο τηλεοπτικός πατέρας του Άλκη Κούρκουλου με τον οποίο η Αναστασία διατηρούσε σχέση. Η τηλεοπτική αυτή σειρά του MEGA καθήλωσε μεγάλο μέρος του κοινού οι οποίοι φανατικά δεν έχαναν ούτε ένα επεισόδιο.

Αγαπημένη σκηνή: Η σκηνή που παραλληλίζονται οι δύο έρωτες, με τη μουσική υπόκρουση του μοναδικού τραγουδιού της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

  
6.Κρυφά Μονοπάτια
  
  Ένας ακόμα παράνομος έρωτας μεταξύ του Πέτρου (Γιάννης Τσιμιτσέλης) και της Ειρήνης (Μαίρη Ακριβοπούλου).Ένας έρωτας που εκτυλίσσεται στην περιοχή του Γυθείου μεταξύ της καθηγήτριας μαθηματικών Ειρήνης και του μαθητή της Πέτρου. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί το μόνο σοβαρό εμπόδιο στη σχέση τους καθώς η Ειρήνη είναι αρραβωνιαστικιά του αγαπημένου εξαδέλφου του Πέτρου γεγονός που καθιστά τα πράγματα πολύ δύσκολα...




  
5.Μη μου λες αντίο

  Ένας απαγορευμένος έρωτας μεταξύ ενός μουσουλμάνου και μιας χριστιανής.Ο Μουράτ (Μέμος Μπεγνής) και η Χριστίνα (Θάλεια Ματίκα) θα ζήσουν έναν παράφορο έρωτα γνωρίζοντας και οι δύο καλά πως η σχέση τους δεν έχει αύριο καθώς προέρχονται από δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους.
Καλύτερη σκηνή: Ή μάλλον καλύτερο επεισόδιο, καθώς το τελευταίο επεισόδιο της σειράς μας συγκλόνισε όλους, για ευνόητους λόγους.


 4.Άγγιγμα ψυχής 
 
  Ένας έρωτας που προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις. Ο έρωτας μεταξύ του αρχιμανδρίτη πατρός Ιωάννη (Σταύρος Ζαλμάς) και της αγιογράφου Δέσποινας (Θεοφανία Παπαθωμά). Ένας έρωτας που ήταν από την αρχή καταδικασμένος εξαιτίας του όρκου παρθενίας του αρχιμανδρίτη καθώς και της θέσεως του στην εκκλησία και συγκίνησε πλήθος τηλεθεατών.
Καλύτερη σκηνή: Και πως να περιγράψεις αυτή τη σκηνή; Το πάθος, την ένταση, την ηδονή.  Από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές στην ελληνική τηλεόραση.


  
  3.Της αγάπης μαχαιριά


   Ξέρω πως θα περιμένατε να δείτε τον Σήφη και την Μαρία σε αυτή τη θέση μιας και εκείνοι ήταν οι πρωταγωνιστές,όμως διάλεξα τον Γιώργη (Ιωσήφ Μαρινάκης) και την Πελαγία (Μαριάννα Πολυχρονίδη) γιατί θεωρώ την ιστορία τους πολύ πιο όμορφη και την μεταξύ τους χημεία τουλάχιστον εκρηκτική. Οι δυο τους προέρχονται από δύο οικογένειες που τις χωρίζει μία χρόνια βεντέτα και ο έρωτας μεταξύ τους είναι εντελώς απαγορευμένος. Η αγάπη τους ξεκινάει από την παιδική τους ηλικία και μεγαλώνοντας γίνεται ολοένα και πιο δυνατή....
Καλύτερη σκηνή: Επειδή είναι πολλές οι καλύτερες σκηνές, επιλέξαμε ένα best of βίντεο.
  


2.Ψίθυροι καρδιάς
 

  Ένας εκ φύσεως απαγορευμένος έρωτας,που καθήλωσε το σύνολο του τηλεοπτικού κοινού, μεταξύ μιας τσιγγάνας της Ερατούς (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους) και ενός μπαλαμού του Αντώνη (Απόστολου Γκλέτσου). Τόσο οι τσιγγάνικοι ρυθμοί όσο και η εξαιρετική χημεία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών σαγήνευσαν το κοινό το οποίο παρακολουθούσε φανατικά τη σειρά.


    1.Δύο ξένοι

  Ένας ξαφνικός και τεράστιος έρωτας δημιουργήθηκε μεταξύ της τηλεπερσόνας Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια) και του καθηγητή υποκριτικής Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκος Σεργιανόπουλος).Οι διαφορετικές προσωπικότητες των δύο πρωταγωνιστών απέδειξαν ακράδαντα το γνωστό νόμο της φύσης ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Με αποτέλεσμα...η σειρά μέχρι και σήμερα να παρουσιάζει ψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Αγαπημένη σκηνή: Η σκηνή της Επιδαύρου, όπου κάποιοι επιτίθενται στο ζευγάρι, και η Εβελίνα Παπούλια μας χαρίζει μια μοναδική ερμηνεία: "Σε ικετεύω, σε παρακαλώ, μη πεθάνεις"
    
 
  
        

 

1 σχόλιο: